Юлиан Вергов с шокиращо изявление: Бих оставил Кевин Спейси да прави каквото си поиска с мен

Нещо за четене
13:38 - 12 Август 2019
28893
Юлиан Вергов с шокиращо изявление: Бих оставил Кевин Спейси да прави каквото си поиска с мен

Юлиан Вергов направи доста смайващо самопризнание. В интервю за новия брой на женското списание EVA, Вергов изненадващо оповести, че би оставил холивудската звезда Кевин Спейси "да прави каквото си поиска" с него. Както е известно, срещу хомосексуалния Спейси има десетки обвинения в сексуално насилие от страна на мъже.

"По отношение на сексуалното насилие в Холивуд смятам, че нещата са 50 на 50. Ето, да речем, обвиненията срещу Кевин Спейси... Трябва да ти кажа, че ако съм на една сцена с него, ще го оставя да прави каквото си поиска с мен. Защото той е наистина велик актьор, гигантски", казва Вергов.

Кевин Спейси преди няколко години потвърди слуховете за сексуалната си ориентация, които се носят още от средата на 90-те. Впоследствие, звездата от "Американски прелести" и сериала "Къща от карти" се оказа в епицентъра на грандиозни скандали, свързани със сексуално насилие над мъже. Той безцеремонно е опипвал по интимните части десетки свои колеги - предимно млади актьори, и срещу него бяха повдигнати няколко обвинения. Преди месец Кевин Спейси бе оправдан напълно по първото от делата, след като се оказа, че младото момче, предявило обвинение срещу него, ги оттегля поради липса на доказателства. Заговори се, че актьора е платил солидно извънсъдебно обезщетение.

Юлиан Вергов, който е готов Кевин Спейси да прави с него "каквото си поиска" е семеен, има 17-годишна дъщеря. От години той е сред най-близките хора до Владо Карамазов. Двамата приятели редовно ходят заедно на почивки в чужбина и на море.