Юлиан Вергов се подигра жестоко с Веселин Плачков

През ключалката
16:15 - 27 Октомври 2019
115673
Юлиан Вергов се подигра жестоко с Веселин Плачков

Юлиан Вергов се подигра жестоко с Веселин Плачков и го направи за смях пред цяла България, подценявайки напълно неговите актьорски качества. Звездата от сериала „Откраднат живот” и на Народния театър в събота вечерта бе гост жури в шоуто „Маскираният певец” и именно там направи язвителния си коментар по адрес на екранния Левски.

А повод да изрази очевидно невисокото си мнение за актьорските качества на Веселин Плачков стана оценката му за един от участниците в предаването – Розата. Според мнението на Вергов, а и на останалите от журито като Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро, зад маската на бодливата красавица се крие Мариана Попова. Една от уликите, които насочиха мнението на журито, че това е певицата, бе сватбен пръстен. Както е известно Мариана и Веселин са сгодени от близо две години, а неотдавна певицата загатна, че скоро двамата ще минат и под венчилото.

Зад маската на Розата най-вероятно се крие Мариана Попова

"Категоричен съм, че Розата е Мариана Попова, а и само Мариана Попова може да каже че Веселин Плачков е великолепен актьор", отсече безапелационно Юлиан Вергов, като предизвика едновременно смях и конфуз сред водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и у Геро и у Мария Илиева, тъй като и четиримата са колеги на Мариана Попова и Веселин Плачков.

Любопитно е как сега засегнатата от думите на Вергов звездна двойка ще реагира на публичната обида. Амбициозната Мариана надали ще остави думите на Юлиан без отгвор, коментираха пред Lupa.bg запознати с нрава на певицата.