Юнайтед е готов да счупи британския рекорд, Челси също се впуска в надпреварата за Осимен

Спорт
12:15 - 07 Февруари 2023
1273
Юнайтед е готов да счупи британския рекорд, Челси също се впуска в надпреварата за Осимен

Манчестър Юнайтед е готов да плати колкото Челси за Енцо Фернандес, за да се сдобие с голмайстора на Серия А – Виктор Осимен. „Червените дяволи“ са заделили над 100 милиона паунда, а нападателят на Наполи вече им е основна трансферна цел за лятото.

Националът на Нигерия води в класацията при голмайсторите в Италия с 16 попадения. Той вкара два гола и в последния мач, при успеха с 3:0 срещу Специя в неделя.

Неаполитанците изглеждат недостижими на върха в Серия А с 13 точки пред втория. Междувременно мениджърът на Ман Юнайтед Ерик тен Хаг така и не реши проблемите в атака след напускането на Кристиано Роналдо.

Нидерландецът трябва да разчита на Антони Марсиал и взетия под наем Воут Вегхорст. Тен Хаг иска звезден футболист на върха на атаката.

По информация на "Ла гадзета дело спорт" Ман Юнайтед е готов да плати исканите от Наполи 107 милиона евро за 24-годишния Осимен.

Манчестърци обаче може да имат сериозна конкуренция в лицето на Челси. Клубът на Тод Боели видимо е готов да пръска огромна сума пари. „Сините“ също се нуждаят от подсилване в атака и са харесали Осимен.