Юнайтед изхвърли Кристиано Роналдо

Португалецът е аут от състава за мача с Челси

Спорт
09:44 - 21 Октомври 2022
2250
Юнайтед изхвърли Кристиано Роналдо

Манчестър Юнайтед излезе с официално клубно становище, в което съобщи, че Кристиано Роналдо няма да бъде част от състава в предстоящия мач срещу Челси в събота. „Червените дяволи“ се изправят срещу лондончани в среща от Висшата лига.

„Кристиано Роналдо няма да е част от групата на Манчестър Юнайтед за съботния мач от Висшата лига срещу Челси. Всички останали футболисти са напълно фокусирани върху подготовката си за срещата“, пишат от манчестърския клуб в сайта си.

Причината са, разбира се, действията на Кристиано Роналдо по време на сблъсъка с Тотнъм. Звездата на тима направи много нелицеприятно впечатление с поведението си при победата с 2:0.

Португалецът остана на резервната скамейка, като в течение на мача бе пратен да загрява край страничната линия, но мениджърът Ерик Тен Хаг така и не го включи в игра. Това вбеси Кристиано, който загуби титулярното си място в тима през този сезон, и той демонстративно напусна скамейката, насочвайки се към тунела на „Олд Трафорд“. Това се случи още преди да са изтекли 90 минути игра, като се има предвид, че добавеното време на срещата бе 5 минути.