Юнайтед няма да прекратява договора на Роналдо

Спорт
16:17 - 15 Август 2022
2164
Юнайтед няма да прекратява договора на Роналдо

Манчестър Юнайтед няма намерение да прекратява договора на Кристиано Роналдо, каквито спекулации се появиха в английските медии.

Според слуха в клуба са много разтревожени от поведението на португалеца, което удря по морала на целия отбор, и поради тази причини обмисляли хода с разтрогването на контракта му, ако той не промени отношението си.

По време на злощастния мач с Брентфорд Роналдо неколкократно демонстрираше разочарованието си от играта на своите съотборници, като дори открито жестикулираше по адрес на стража на отбора Давид де Хеа, който направи две груби грешки в началото, довели до първите два гола на „пчеличките“.

Роналдо продължава да се надява, че ще напусне Юнайтед и ще премине в отбор, който играе в Шампионската лига. Агентът му Жорже Мендеш обаче така и не успява да му намери такъв, като почти всички клубове, на които го е предложил, са отказали да привлекат Кристиано.

Официалната позиция на Юнайтед пък до момента бе, че португалецът не се продава, още повече че Ерик тен Хаг е силно ограничен в избора си на офанзивни футболисти.

След появата на слуха за прекратяването на договора на CR7 от „Скай спортс“ са се свързали с говорителя на Манчестър Юнайтед, който е заявил, че няма никаква промяна в позицията на клуба, с което на практика опровер