Юнайтед събра най-великите си "седмици" (СНИМКИ)

Червените дяволи направиха фотосесия с емблематичният №7

Нещо за четене
17:19 - 07 Ноември 2022
2639
Юнайтед събра най-великите си "седмици" (СНИМКИ)

Понякога една снимка казва хиляди думи. Но понякога са ви нужни само 7. Феновете на Манчестър Юнайтед бяха зарадвани с фотосесия на легендарни футболисти, носили №7 на гърба си.

Начинанието беше участието на Дейвид Бекъм, Брайън Робсън, Ерик Кантона, Кристиано Роналдо, Ела Туун - 23-годишната състезателка на Манчестър Юнайтед и Англия.

"Мисля, че се разплаках, когато той разбра, че ще носи №7. Баща ми беше огромен фен на Манчестър Юнайтед, така че фактът, че синът му играе за Манчестър Юнайтед и носи №7 , ме накара да разбера колко важно е това за него", сподели Дейвид Бекъм.

"Обикновено номер 10 е емблематичният, но в Манчестър Юнайтед №7 е повече. Номер 7 е човекът, който може да направи нещата", заяви легендарният Ерик Кантона, който беше избран преди време за футболист №1 на клуба за столетието.

А знаете ли, че Олимпик Марсилия не беше ставал шампион в Лига 1 от 16 години. Ерик Кантона дойде и я спечели още в първия си сезон.

Лийдс Юнайтед не беше печелил Висшата лига от 18 години. Ерик Кантона дойде и я спечели.

Манчестър Юнайтед не беше печелил титлата в Премиършип от 26 години. Купиха Ерик Кантона и спечелиха 4 титли от Висшата лига за 5 години.