За един лайк повече - мъж скочи от третия етаж в канал във Венеция (ВИДЕО)

Местните власти издирват "субекта" от "глупавото видео" с точно това описание

Новини
10:10 - 26 Март 2023
3356
За един лайк повече - мъж скочи от третия етаж в канал във Венеция (ВИДЕО)

Властите на Венеция издирват мъж, скочил от сграда в един от каналите, с които градът е известен.

В петък в социалните мрежи се появи видео, на което мъж се хвърля от триетажна сграда близо до църквата "Сан Панталон" във водите на минаващия край нея канал. Кадрите на обутия в къси панталони любител на екстремните изживявания, който се приземява по корем във водата, обиколиха социалните мрежи и възмутиха местните власти.

Кметът на Венеция Луиджи Бруняро написа в туитър, че градските власти се опитват да идентифицират героя на „глупавото видео“, за да го подведат под отговорност.

"Този "субект" трябва да получи сертификат за глупост и много ритници. Опитваме се да го идентифицираме, да го докладваме, за него и неговия приятел, който беше долу и направи идиотско видео за социалните мрежи", написа Бруняро.

Той подчерта, че героят от видеото „в името на повече харесвания (в социалните мрежи)“ е създал опасна ситуация както за своя живот, така и за другите, защото в този момент би могло да има преминаване на лодка през канала. Ако бъде установен, извършителят ще бъде подведен под отговорност като престъпник.  

A questo “soggetto” bisognerebbe dargli un certificato di STUPIDITÀ e un bel sacco di pedate … stiamo cercando di identificarlo, per denunciarlo, Lui e il suo compare sotto che faceva il video cretino per i social .. pic.twitter.com/lrzaIzy516

— Luigi Brugnaro (@LuigiBrugnaro) March 24, 2023 ">