За стотен път: Мария се събра с Миро

Димитър Рачков издаде, че певицата се е върнала при бизнесмена

Нещо за четене
11:32 - 14 Март 2024
8953
За стотен път: Мария се събра с Миро

Певицата и съпругът й Миро отново са заедно. Издаде ги водещият Димитър Рачков, който от сцената на шоуто заяви, че мъжът на изпълнителката е в залата.

Това шокира зрителите, тъй като само преди седмица Мария официално оповести, че еподала молба за развод. И макар отношенията им да изглеждаха приключили завинаги, оказа се, че това съвсем не е така. От екипа на „Капките“ издадоха за „Филтър“, че Мария и Миро са неразделни.

Бизнесменът е неотлъчно до певицата както на репетициите, така и на лайфовете. По всичко личи, че разводът май се отлага. Всъщност семейният живот на Мария и Миро си е чиста латино сапунка. Двамата се събират и разделят вече няколко пъти. Медиите тръбят, че бизнесменът дори си е позволявал да посяга на съпругата си, а бурните им отношения не са тайна за техните близки. Явно любовта им е по-силна от скандалите и двойката сега си е дала нов шанс да продължи напред. Дали обаче това не е поредно затише пред буря?

Мария и Миро сключиха брак в края на 2021г., като за певицата той е трети поред. Бизнесменът пък има две деца от предишната си жена. И тъй като сериалът със сигурност ще продължи, сега всички са в очакване да разберат колко ще трае поредното сдобряване между двамата.