Забранена любов: Имат ли любовна афера Лейди Гага и Брадли Купър

През ключалката
13:17 - 28 Февруари 2019
8709
Забранена любов: Имат ли любовна афера Лейди Гага и Брадли Купър

Близостта между Лейди Гага и Брадли Купър по време на изпълнението им на Оскарите породи слухове, че двамата са повече от приятели. Веднага тръгнаха коментари, че певицата и актьорът са се впуснали в любовна афера по време на снимките на първия им общ филм „Роди се звезда”. Двамата изпяха много прочувствено песента Shallow от лентата, чийто режисьор е Купър.

Песента „Shallow”, създадена от Лейди Гага, Марк Ронсън, Антъни Росомандо и Андрю Уайът и изпълнена от Лейди Гага и Брадли Купър, спечели „Оскар” за най-добра оригинална филмова песен.

Половинката на Брадли – Ирина Шейк, поздрави и двамата за наградата, но изглежда не всичко е наред. В. „Сън” твърди, че руският модел е спряла да следи Гага в социалната мрежа Инстаграм, въпреки че изглеждаше приятелски настроена по време на церемонията в Лос Анджелис.

Според „Сън” Шейк била разстроена от клюките, които гласят, че Купър и Лейди Гага са нещо повече от приятели. Експерт по езика на тялото твърди, че прегръдките между изпълнителката и моделката са били странни и неудобни.

Ирина и Брадли са заедно от 2015 г., а през 2017 г. двамата станаха родители на момиченце. Преди актьора, топмоделът имаше 5-годишна връзка с Кристиано Роналдо.

Световните издания коментират, че след участието си във филма Лейди Гага и Брадли Купър са се превърнали в сърце и душа. При всяко интервю актьорите описват един друг изключително емоционално и почти романтично.

На сцената на „Оскарите” Лейди Гага и Брадли Купър отново показаха дълбочината на погледите, с които гледат един към друг, и превърнаха излизането си на сцената според някои издания в „безкрайно романтичен спектакъл” и „енергизираща химия”. Много от техните фенове от месеци питат кога ще разкрият любовта си на сцената.

Съвсем наскоро Лейди Гага развали годежа си с Крисчън Карино. Брадли Купър обаче дойде на церемонията с майка си и с приятелката си Ирина Шейк, която седеше между него и Гага в залата. Когато Брадли и певицата излязоха заедно на сцената, Шейк широко усмихната наблюдаваше представлението им, а след това силно ръкопляска.

"С никой друг на тази планета нямаше да мога да изпея тази песен. Благодатя ти, че повярва в нас", обърна се Лейди Гага към Брадли. За церемонията тя бе избрала елегантна черна рокля на британския дизайнер Александър Маккуин и носеше колието на Одри Хепбърн от "Закуска в Тифани".

Каква обаче е истината за отношенията между Лейди Гага и Купър и игра ли е всичко между двамата артисти? "Заблудихме ви!". Така провокативната изпълнителка коментира след Оскарите слуховете дали тя и актьорът са се впуснали в любовна афера, докато работят върху общия им хитов филм „Роди се звезда“.

Лейди Гага беше гост във вечерното шоу на Джими Кимъл и на въпроса му дали има нещо романтично между нея и Брадли заради медийния шум, тя се засмя и обяви социалните медии за "тоалетната на интернет", която е "безобидна" за поп културата.

"Точно това искахме да види", заяви тя, когато Кимъл я попита за наситената химия между двамата. "Това е любовна песен. Този филм е любовна история и ние работихме толкова усилено". Тя разказа колко усърдно и внимателно Брадли е режисирал и самото им изпълнение по време на "Оскарите". Той е решил в началото на песента да се види как поставят пианото на сцената, да се осветли публиката, за да може да се вижда и да бъде заснета, а не само тях двамата. 


"Аз знаех, че той има визия за всичко как точно да стане и знаеше кое е най-добре за това изпълнение", коментира Гага.
Тя даде пример и с музикалната легенда Тони Бенет, с който направи няколко проекта. "През последните три години ръцете ми бяха увити около Тони Бенет - това е, което правите, когато пеете любовни песни", засмя се Гага, разсейвайки допълнително слуховете за любовна афера. 

"Аз съм артист и мисля, че се справихме много добре! Заблудихме ви!", каза Лейди Гага. Други приближени на Брадли Купър потвърждават, че той е искал да изглеждат толкова близки на сцената, за да се подчертае любовната история на филма.