Забрави ли си гащите Галена?

Певицата за пореден път провокира почитателите си с вдигнати крака

Нещо за четене
14:38 - 13 Септември 2023
18122
Забрави ли си гащите Галена?

Галена за пореден път се раздаде на макс на свое участие. Фолкаджийката винаги пие шотове с алкохол и танцува съблазнително. Така направи и на една от последните си изяви, където май си беше забравила гащите, пише „Уикенд”.

Изпълнителката, която обича силно да провокира почитателите си, беше с къса рокля, като не спираше да си вдига краката, а феновете пред нея се насладиха на интимните й части, които май бяха без бельо, както си личи от кадрите. Смядовката винаги вдига изявите си в дискотеките на ново ниво, а феновете й от мъжки пол изпадат в екстаз, още повече като си пийнат и шмръкнат.

Галена не се притеснява да показва всичките си интимни подробности пред публиката

Присъстващи разказват, че цялостната изява на Галена е провокативна, като не спира да се кълчи на сцената и да се заиграва със случайни посетители чрез погледи и шеги. Именно освободеното поведение на популярната певица е причината да е една от най-харесваните и когато има участие, чалготеките традиционно са препълнени. Дори и драстично увеличеният хонорар на изпълнителката, който вече е 10 бона, не намалява интереса към нея.

Галена от години се конкурира с Камелия за приза „най-провокативна фолк певица”, като „вафлената жена” определено води пред чипровската блондинка. Камелия провокира, но не си позволява да си показва интима и да се напива като казак по време на участия. За Галена и двете са честа практика, дори и пред погледа на половинката й – бизнесмена Галин, който често я придружава по изяви из страната.

Преди месец певицата, която стана известна преди 15 години с порното си, отиде на светско събитие без бикини. Макар панталонът и „жилетката” й да бяха доста елегантни, все пак по-впечатляваща се оказа долната част. Черното „бижу” бе снабдено с две големи пеперуди, плътно изрязани по тялото. Блестящи камъни пък покриват ръбовете, а от начина, по който е оформена дрехата, може да се заключи, че Галена е пропуснала бельото. Стандартните бикини или прашки няма как да бъдат облечени с подобен тоалет, тъй като ще се виждат и от два километра. Така най-подходящото обяснение в случая е, че певицата просто е останала без гащи, както често ходи и в ежедневието си.