Загадъчна сграда се показа в Антарктида (ВИДЕО)

Нещо за четене
12:06 - 21 Юли 2021
6322
Загадъчна сграда се показа в Антарктида (ВИДЕО)

Определящите се като виртуални археолози любители на конспиративни теории за извънземни същества и подобни теми от цял свят настояват, че са открили остатъци от древна сграда на Антарктида. Откритието е направено чрез Google Earth при изследване на ледената покривка на южния континент.

Огромната структура е позиционирана между местностите Бряг на принц Олаф и Бряг на принц Харалд, съобщава ufosightingshotspot.blogspot.com. Климатичните промени на Земята предизвикват топене на ледовете и ледената покривка на Антарктида постепенно губи обема си. Така на повърхността се появяват различни странни обекти. Така виртуалните археолози попадат на нещо като огромна сграда, създадена от някой и нещо. В публикацията за откритието са посочени и координатите на обекта в Google Earth: 69°53'40.85″ ю.ш. 38°42'18.25″ изток.

Според изследователите структурата е дълга около 300 метра и широка около 50 метра. Наблизо има нещо като стени и кула с височина 10 метра. Това може да показва, че в древни времена в Антарктида е имало цивилизация, която по неизвестни причини е изчезнала. Вероятно преди стотици хиляди години на Земята се е случил някакъв природен катаклизъм, който направил южния континент необитаем.

Други изследователи предполагат, че тези структури са били издигнати не толкова отдавна, а през миналия век от войниците на Третия райх. Най-вероятно в Антарктида някъде под слой сняг може да се крият добре запазени тайни нацистки бази. Ако процесите на глобално затопляне продължат още няколко десетилетия, леденият континент ще разкрие още от тайните си, убедени са виртуалните археолози.