Загоряла: Кобилкина без мъж от 7 месеца , разчита на вибратор

Не мисля, че съм жена за един мъж за цял живот, откровена е сексоложката

Актуални новини
21:10 - 10 Юни 2024
9155
Загоряла: Кобилкина без мъж от 7 месеца, разчита на вибратор

Има неща, които не са за вярване, но ето на - случват се. Като например това самата Наталия Кобилкина да остане без "мУж". Да, това призна лично тя и поясни, че не е виждала мъж в леглото си от вече цели седем месеца, но такъв не ѝ липсвал. Защото имала чуднички играчки.

"Не ми трябва мъж в момента, усещам, че имам нужда да съм сама. Пътувам, работя, развличам се, гледам си детето, изучавам самата себе си. Да, наоколо ми винаги има по много ухажори, но това не са моите мъже. Аз съм взискателна и трудно може да ми направиш впечатление. Не мисля и че съм жена за един мъж, но кой знае - може би след време ще поискам да имам такъв отново. А иначе - иначе си имам супер вибратори и играчки", смее се доволната Кобилкина.

Със сигурност лицата на доста мъже са помръкнали от тази ужасна новина, но - факт. А и при Кобилкина ти трябват не само мускули и онова нещо, а и пари, успешен бизнес... Въпреки че мнозина още се чудят какъв точно беше успешният бизнес на бившия ѝ Такис Дретакис.

"Този като го гледаме, май по-скоро Наталка го издържаше. Хич не прилича на богаташ и на мъж, който знае какво прави и как да вади пари. А уж Кобилкина дава съвети как да направиш мъжа си милионер", подмятат в нета.