Захари Бахаров и Весела Бабинова във война за родителски права

6-серийният филм "Денят на бащата" проследява битката между двама родители за попечителство над малкия им син

Нещо за четене
11:18 - 01 Септември 2022
4715
Захари Бахаров и Весела Бабинова във война за родителски права

6-серийният филм "Денят на бащата" проследява битката между двама родители за попечителство над малкия им син. В центъра на разказа стоят проблемите в семейните отношения, до които води отчуждението. Сериалът разкрива жестоките травми, които раздялата нанася на децата. „Денят на бащата“ започва на 2 септември, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1 и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Режисьор на лентата е Павел Веснаков, а в него зрителите ще видят актьорите Захари Бахаров, Весела Бабинова, Патрик Шон Хесън, Александър Сано, Глория Петкова. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова, оператор е Александър Станишев, а музиката е композирана от Стефан Вълдобрев.

В сериала се разкриват гледните точки на бащата, на майката и на детето: Бащата, който е загубил любовта към жена си, но е запазил обичта към детето си. Майката, която е разочарована, наранена и изоставена. Детето, което е най-потърпевшо и попада под ударите в битката, която водят родителите му.

Сюжетът разказва за Димо и Калина, които имат едно дете – Боби. Един ден Калина разбира, че до неотдавна Димо е имал извънбрачна връзка. Калина е готова да прости и забрави, стига Димо да ѝ се извини. Но Димо вече е достигнал до извода, че бракът му с Калина е свършен – не заради изневярата, а заради отчуждението, което според него отдавна се е настанило помежду им. Двамата започват процеса по развода. Единственото, което Димо иска, е да продължава да вижда детето си.