ЗАКРИВАЙТЕ КОЧИНАТА: Стойне Манолов влезе на терена и наби черен футболист

Собственикът на Царско село с изцепката на десетилетието

Футбол
22:01 - 21 Май 2022
17987
ЗАКРИВАЙТЕ КОЧИНАТА: Стойне Манолов влезе на терена и наби черен футболист

Още утре българската Ефбет лига ще бъде водеща новина в световния видеообмен с изумително малоумие. Грандиозен скандал беляза изпадането на Царско село от родния футболен елит. "Червените" завършиха 1:1 с Локомотив София в мач, в който пропуснаха две дузпи. В добавеното време на срещата, когато за втори път беше отсъден 11-метров наказателен удар за домакините, собственикът им Стойне Манолов нахлу на терена и наби един от футболистите си.

Появилият се като резерва Юсуфа Яфа много искаше да изпълни дузпата, но Мартин Кавдански настояваше да получи топката. Яфа обаче категорично отказваше и двамата играчи се спречкаха. След това собственикът на клуба - хазартният бос Стойне Манолов нахлу на терена, шамароса Яфа и го отказа от мераците му. В крайна сметка Кавдански застана зад топката, но не успя да вкара на Дамян Дамянов. 

Младият вратар на Локомотив София спаси дузпа и на голмайстора Венци Христов в добавеното време на първото полувреме.

Попаденията в скандалната среща край Околовръстното шосе на София бяха дело на Фране Чиряк за "железничарите" в 26-ата минута и на Андрей Йорданов в 73-ата за домакините. Царско село се нуждаеше от победата на всяка цена в битката за спасение.