Запушва ли се мивката и как да решим този проблем завинаги

13:26 - 03 Май 2022
3549

Кухнята е сърцето на дома, мивката е най-експлоатираният елемент в нея. Колкото и модерни да са кухните ни, проблемите със запушените тръби рядко се избягват. Решенията са различни: от „старомодните“ методи за самопочистване на тръбата с домашни средства до обаждането на специалисти, които ще свършат работата бързо, професионално, но за пари. Вече има превантивно решение на този проблем, което ще откриете в „Мелници за мивки“. В посочения онлайн магазин може да намерите най-качествените модели и изключително разнообразие спрямо нуждите на Вашето домакинство.

Превенцията е най-добрата защита от неприятности, но не само. С диспозера (мелница за хранителни отпадъци) ще спестите пари в дългосрочен план, ще помогнете за намаляване на отпадъците и в същото време ще поддържате по-чисто в кухнята. По-долу ще намерите отговор на най-честите въпроси, свързани с мелниците за мивки.

Безопастно ли е използването на диспозера(мелница за хранителни отпадъци)?

Да! Пускането на мелницата за хранителни отпадъци става посредством пневматичен бутон(т.е. нямате допир до електричество въпреки мокрия плот на вашата мивка), както и нямате допир до смилащите части в самата мелница за хранителни отпадъци.

Представлява ли удобство ползването на диспозера(мелница за мивка)?

Да! Ползвайки диспозера ще изхвърляте значително по-малко отпадък. Всички хранителни отпадъци ще бъдат много ситно смляни и заедно с отпадната вода ще отидат в канализацията, което ще доведе до липсата на миризми и събирането на насекоми.

Възможно ли е да изплатим инвестицията за диспозера?

Да! Ползвайки мелницата за мивка значително ще намалим разходите си за консумативи като пликове за боклук, както и големите разходи по подръжка на канализацията(няма нужда да купувате препарати за отпушване на тръбите, както и няма да ви се налага да харчите пари излишно за водопроводчици и поддръжка на канализацията).

Трябват ли специални грижи за диспозера?

Не! Просто задръжте пусната водата и мелницата малко време след като е смелила отпадъците. Има и други много лесни начини за подръжка на диспозера, като да смелите няколко бучки лед или да сложите малко течен сапун и на течаща вода да работи диспозера малко.


Ще бъдем ли по-екологични използвайки диспозер?

Да! Използвайки мелница за хранителни отпадъци драстично намалявате количеството отпадъци които изхвърлят, съответно ползвате по-малко пликове за смет, който са предимно от найлон.

Имате още въпроси? Не се колебайте да се свържете с мелници за отпадъци, които предоставят безплатна консултация. Ще получите експертно мнение спрямо вашите нужди и изисквания.