ЗАРИЦА, ВЗЕМИ МУ ЛИЦЕНЗА: Хотелиер в Рибарица псува курортисти и ги плаши с проклятия

Стопанинът на хотел "Вежен" посреща гости с оакани матраци и хули на изпроводяк

Политика
13:50 - 28 Август 2023
11038
ЗАРИЦА, ВЗЕМИ МУ ЛИЦЕНЗА: Хотелиер в Рибарица псува курортисти и ги плаши с проклятия

Пишман хотелиер с няколко къщи за гости в тетевенското село Рибарица се оказа гнусен сексист, нарушаващ освен това всички норми, разпоредени и по документите на Министерството на туризма, и изискванията на Регионалната здравна инспекция. От години Иван Петров, стопанисващ уж тризвездния хотел "Вежен" и "Къщата" гони туристи с безобразно отношение и обидно ниска хигиена.  

Оказва се, че Петров не само ще се наложи да се раздели с категоризацията, получена от МТ, ако новият титуляр на ведомството Зарица Динкова извърши необходимите проверки, но може да се сдобие и с обвинения.

Последната му изцепка касае родители на малки деца, подлъгали се по оферти от него, публикувани в известните сайтове за т.нар. "групово" пазаруване, останали изключително недоволни от обслужването в хотел "Вежен". Но които, вместо извинение от Иван Петров, получили... заплаха да бъдат прокълнати от местен ходжа, на когото въпросният хотелиер смятал да се обади. 

Справка на Lupa.bg разкрива, че въпросният през годините никак не се слави с човешко отношение спрямо курортистите си и обижда наред, аха някой от тях да дръзне и да напише отрицателен отзив за стопанисваните от него обекти. Но материалната база в тях продължава да се руши и туристите са принудени да спят на оакани матраци, да се къпят в мръсни бани, а децата им да спят в опасна среда. 

Ето само част от обръщенията на стопанина на хотел "Вежен" към недоволните клиенти: 

"Госпожо,с автомобил за 500 лв.с който дойдохте,имате прекалено големи изисквания! В стаята която бяхте,мукетът наистина е протъркан,но точно където се отваря вратата към Балкона. За Чаршафите даваме 2.50 лв.на килограм, понякога ни ги връщат така. Басейна се почиства 2 пъти на ден! Храна перфект".  

"Сульо и пульо отишли на почивка с 5 лв.и имат изисквания до небесата. Българина има нужда от образоване по отношение на престоя в хотелите и спазване на някакъв етикет,а не сульо и пульо да имат само претенции без покритие". 

"Понеже ме цензурираха няколко пъти от Грабо,този път ще бъда малко по мек! Въпросната госпожа с малки бебета,с все още бушуващи хормони и незадоволена от съпруга си,заедно със своите приятелки (които също бяха с бебета,назадоволени)и с 3 поредни гнусни отзива, като не знаят ние какви гнусотии търпим".