Защо Андреа се чекне на гроба на Вазов?

Бившата на Кубрат Пулев се мята по дупе и цици около последния дом на писателя, помнела какво е било преди 100 години

Нещо за четене
17:01 - 07 Юли 2023
4393
Защо Андреа се чекне на гроба на Вазов?

Андреа реши отново да провокира, като този път избра да се мята гола около гроба на Иван Вазов. Блондинката засне клип именно от последния дом на писателя. Фолкпевицата показа най-актуалната си песен, която представлява кавър на популярната сръбска творба „Джанъм”. Блондинката сподели, че Патриарха на българската литература е познавал баба й и насред разговорите си с нея й е казал, че не бива да спира да пее, пише "Уикенд".

„Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди горе-долу 100 години каза на прабаба ми Ана, че трябва да продължи да пее. Даде й роза, когато пееше в театър „Ренесанс” и заместваше Мими Балканска, както пише в дневника й. Но прадядо не даде. Каза, че певиците не са достойни жени. Аз направих този кавър за теб!”, пише Андреа в описанието на видеото. Изпълнителката говори за случката като свидетел, нищо че събитията датират отпреди почти 100 години. Явно има добра памет и е била жива тогава – подиграват й се колежки за неясната мисъл. Описанието на блондинката за песента й бълваше от правописни и пунктуационни грешки - около 10 в 7 изречения.

„Позор! Тази „чалга” култура извая цели поколения без ценности и мисъл за бъдеще”, коментират потребители в социалните мрежи видеото. Андреа пее на сръбски баладата, чийто текст е за болката, която няма с кого да споделиш, и за самотата. Въпреки сълзите на бившата на Кубрат Пулев, клипът бе заклеймен в социалните мрежи. Във видеото блондинката е с дълга черна рокля, чиято цепка започва от хълбока, а деколтето й е до пъпа. В този вид Андреа се мята от болка върху гроба на покойния писател.

Хайде и силиконът да е на показ

„Позор! Преди време една певачка се чекна на камбанарията на храм до Самоков, днес друга е с клип на гроба на Иван Вазов. Еманация на загиващ морал и възход на простотията!”, реагира евродепутатът Ангел Джамбазки и поиска реакция от Столична община и СЕМ.

Андреа постоянно говори за баба си, дядо си, прабаба си и цялата си рода, която е от интелигентни хора на изкуството. В хвалбите й няма нищо лошо, стига роднините й да не са единственото й достойнство, а да надгражда над богатата родова биография.

Не, Андреа не получава оргазъм, това са емоции от мъка. Зад главата й е гробът на Вазов