Защо безумците и убийците от крайния квартал искат дербитата да са без гостуваща публика?

Сините първо да си озаптят наркоманите-биткаджии и да ги разкрият кои са, а след това да дават акъл

Спорт
21:00 - 10 Април 2024
11846
Защо безумците и убийците от крайния квартал искат дербитата да са без гостуваща публика?

У нас всичко се знае, особено когато стане дума за футболни агитки. Знае се и кой ги финансира и използва за всякакви цели, знае се и кои са тези, които правят проблемите. Тези, които забъркаха и скандала с Англия, а после Георги Владимиров отиде да се снима при Бойко Борисов в Бистрица, но заедно с Дани Илиев, който се включи и в мелето в Сектор "А" в неделя по време на Вечното дерби.

Преди време "сините" лумпени започнаха войната с ракети, на което получиха отпор в следващите сблъсъци с ЦСКА, но нещата започнаха да ескалират и да излизат извън контрол. Да не говорим за бомбичките, с които убиха Младен Младенов преди години, за ранената полицайка и още редица случаи, останали безнаказани! Примерите с лумпените са безброй, а такъв е и още един, от последния дерби двубой, преди който пет коли с биткаджии блокираха на магистралата фенове на ЦСКА с един автомобил и млатиха с бухалки всичко насреща си!

И днес безумецът Сираков, който само замазва очите на хората с различни финанси и дяволски врътки с НАП, заявява, че от "Герена" ще настояват дербитата да се играят без гостуваща публика!? Защо, бе, кретен? Първо си обуздайте тълпата лумпени, а след това искайте мерки от подобен характер. Нали има камери на националния стадион, а и лицата на повечето се видяха. Къде е полицията и защо прибира толкова бари, като бездейства? Как става проверката на входовете, след като и от двете страни са вкарани толкова ракети! А после и Гонзо да ми говори, че ще се стигне до фатален инцидент, ако така продължават нещата.

Защо трябва да се лишават културните фенове от удоволствието да са на стадиона и да гледат двата най-големи отбора на България на живо? И без това не ходи толкова много публика, а сега искаме още да я орежем.

Не отборите, а публиката е тази, която прави този мач дерби, която допринася за атмосферата! А това е мачът, който винаги е генерирал и ще генерира най-голям интерес сред зрителите и такова решение ще е, меко казано, малоумно!

Такова предложение/ решение ще бъде логичен завършек на жалкото съществуване на футболът ни!

А големите виновници са от полицията, която срещу солидно заплащане охранява събитието, но допуска вкарването на пироефекти и ракети, а на всичкото отгоре настояват и дербитата да се играят в светлата част на деня.

Униформените са тези, които оставиха да се бият хора в сектор "А". И защо не кажат коя е фирмата, която беше уж наета да съблюдава за реда и си позволи да млати невинни зрители, сред които жени и деца! Защо Сираков не поеме отговорност и да каже как и защо е наета тази фирма.

Било така в Гърция, било онака в Гърция. Примери с Турция и не знам си още къде. А нали се сещате, че боеве ще има извън стадиона повече, тъй като едната агитка ще реши да гледа организирано мача някъде си, а след това да направи подобаващи засади, от които да има още редица жертви и пострадали. Тогава ми е чудно къде ще е полицията и какви ще бъдат оправданията?

Проблемите са заради такива като Сираков и ко., заради БФС и заради полицията, които не се изправят срещу проблемите, а ги замитат под килима за да не се виждат!