Защо Ирена Милянкова е в развод и с втория си мъж?

Бившата манекенка обвинена от брокера Никола в изневяра, изгони я от къщата им в Гърция

Нещо за четене
23:40 - 21 Март 2019
26649
Защо Ирена Милянкова е в развод и с втория си мъж?

Ирена Милянкова е в процес на развод и с втория си мъж, от когото роди само преди няколко месеца - през юли 2018-а. Красавицата се е разделила с търговеца на луксозни имоти в Гърция Никола Чолаков преди около месец и се е прибрала без много шум в София. Сензационната новина разкриха пред Lupa.bg приятели на моделката, според които тя преживява много трудно поредния драматичен обрат в живота си.

На 27 февруари брокера на висок клас недвижими имоти Никола Чолаков е подал молба за развод с Ирена Милянкова. Той изтъква в молбата си "несходство в характерите". Ирена заедно с общо шестте си деца е напъдена от жилището в Гърция, където уж щастливата фамилия се премести да живее миналото лято. Милянкова преди дни сама намекна, че около нея има промени, защото написа в социалните мрежи "Време е за ново начало" и изтри всички общи снимки с доскорошния си любим. Не даде обаче никакъв друг "жокер".

Ирена Милянкова и Никола Чолаков само преди няколко месеца, след като се сдобиха с общо дете. Семейната идилия е вече минало

Според източник на Lupa.bg причината за внезапния развод е изневяра от страна на Ирена. Красивата манекенка е била обвинена от мъжа си, че е имала отношения със заможен адвокат, клиент на фирмата, в която работят и двамата - "Луксимо". По думите му, тя се е срещала със заможния грък зад гърба му. Освен това на фирмен купон преди няколко месеца се държала фриволно и флиртувала с високопоставен шеф от компанията. Дали обвиненията са истина, или са плод на ревността на огорчения Никола, Lupa.bg не се наема да твърди.

Само преди дни стана ясно, че КОНПИ е запорирала имоти за над 500 000 лева на Милянкова и бившия й мъж - съдения като сводник Росен Чолов-Чолата. Манекенката го заряза, след като той бе обвинен и арестуван като доставчик на свежа манекенска плът. Ирена се направи на изненадана от разкритията за него, въпреки че според запознати чудесно е знаела откъде идват парите за лъскавия й начин на живот. Преди да срещне брокера Никола, тя за кратко бе продавачка в бутик за чанти в столичен мол.