Защо Ивайла Бакалова лъже за Вълка?

Миската крие, че милионерът й е плащал месечна издръжка от 20 000 лева

Нещо за четене
15:22 - 21 Март 2023
124206
Защо Ивайла Бакалова лъже за Вълка?

Наскоро Ивайла Бакалова проговори за отношенията с бащата на голямата си дъщеря – бизнесменът Румен Гайтански-Вълка. Той винаги е странял от медиите, но пък интересът към него не е стихвал. Сочен е за един от най-богатите хора в държавата. Затова бе учудващо, че Ивайла хем обясни, че Гайтански се грижел за дъщеря им Рая, хем сподели, че се случвало да работи на три места, за да бъде майка, баща и глава на семейството, както и да издържа наследницата си.

„Рая много обича баща си. Мисля, че в годините съумяхме да запазим нормални отношения, въпреки болката. Защото болката не е само за мен. Колкото и да е силен един човек, една раздяла винаги носи болка. Още повече, че не можеше да живее с детето си…”, сподели Ивайла. Тя допълни, че на Рая много й липсвал баща й, защото не живеела с него. „Не, че той не се е грижел или не я е виждал. Просто за нея беше недостатъчно”, разясни миската, която има силна връзка с дъщеря си.

Румен Вълка

Lupa.bg научи, че Вълка плаща месечна издръжка от 20 000 лева, която не е спрял дори и след като Рая стана пълнолетна. Това са пари, с които Ивайла и наследницата й прекрасно могат да си живеят без да й се налага да работи, още повече на няколко места, за да се изхранват. В светските среди се чудят защо Бакалова лъже, че бащата на Рая не е плащал за обучението й, както и всички разноски по ежедневните й нужди.