Защо късопишковата сган се радва на „Хамас“?

Адолф Хитлер и Владимир Путин, Осама и Мао, Ленин и Карлос Чакала имат една майка, колкото и години и километри да ги делят в пространството и времето

Коментар
22:09 - 09 Октомври 2023
22512
Защо късопишковата сган се радва на „Хамас“?

Най-ярките и вокални поддръжници на православните ценности, народните носии, и пишкообразните пилони, ронещи сълзи за заключената мумия на Серафим Соболев и проклинащи всяко нехристиянско, педерастко извращение, изведнъж обърнаха палачинката. Трети ден тази паплач неистово се празни в гащите и венцехвали борците за свобода с бради до пода от „Хамас“ и изразява пълно съпричастие към битката им в името на Аллах.

Не, това не е шизофрения, всъщност е съвършено логично. Войната днес не е на дронове и ракети, а на ценности и възприятия за света. И е съвсем естествено онзи, който ближе топките на Путин, Медведев, Лавров и Митрофанова, да изпада в телешки възторг и от касапите Лукашенко, Ким Чен Ун, талибаните, Хамас, Боко Харам и всяка друга клетка нечовешки кръвопийци, поставили си за цел унищожаването на човеката цивилизация.

В никакъв случай не искам да навлизам в генезиса на Израелско-Палестинския конфликт, или да твърдя, че ръцете на Бегин, Рабин, Барак, Шарон и Нетаняху са чисти и парфюмирани. Но днес, в този час, в тази секунда, крещящият факт е, че цивилното население на една демократична държава е подложено на зловещ терор от шайка побеснели главорези, които стрелят, взривяват, разкъсват и режат глави не в името на идеология и политика, не заради религия и произход дори, а единствено, за да всяват несигурност, страх, паника и ужас.

Терорът не признава граници, нито материални, нито морални, той няма цвят, националност или място в политическия спектър. Адолф Хитлер и Владимир Путин, Осама и Мао, Ленин и Карлос Чакала имат една майка, колкото и години и километри да ги делят в пространството и времето. Тази ненавистна кърмителница е убийството, разрушението, насилието в най-чудовищните му и изобретателни форми. Следователно нейните деца са чудовища, само бегло напомнящи човешка форма, като при някои от гореизброените джуджета и сифилистични уроди дори не се е получило много убедително.

Опасността такива същества да имат поддръжници, макар и нефелни и с миниатюрни пишки, в собствената ни родина, съвсем не е за подценяване. Истина е, че не всеки селски кретен с радикални възгледи е бъдещ терорист, но също толкова вярно е, че всеки терорист е с радикални възгледи. Крайно леви, крайно десни, етно-националисти, православни маниаци – всички тези обикновени копейки около нас, които днес ръкопляскат на „Хамас“, са потенциални бомбаджии и екзекутори.

ДАНС не трябва да спи, а да обърне внимание в тези дни на глобален страх и несигурност върху потенциалните терористи, които отглеждаме по села и паланки с отсъстващо образование, дезинформация, фалшиви новини и зле платена пропаганда. Уж всичко започва невинно с портрет и шествие на „Безсмъртния полк“, отказ от ваксинация и два шамара за кварталния хомосексуалист, но много скоро може да ескалира в мащабен конфликт.

Не твърдя, че всеки нещастник, мастурбиращ доволно пред образите на Путин и Ким, е потенциален масов убиец, но си струва да имаме едно на ум. Точно от такива неуки и зомбясали примитиви набира членската си маса „Хамас“, а и ние имаме богат терористичен опит. Питайте мършата на баба Цола за „Света Неделя“.