Защо крият бебето на Николета?

Бебето е първо дете на футболиста Ники Михайлов

Нещо за четене
11:02 - 12 Март 2024
9058
Защо крият бебето на Николета?

"За първи път станах баба! Много, много съм щастлива, но няма да коментирам нищо, защото кажа две думи и в пресата излизат сто думи" - заяви майката на Николета Лозанова – Еридина, като коментар на новината, че дъщеря й е станала майка на момиченце.

Бебето е първо дете на футболиста Ники Михайлов и плеймейтката Николета Лозанова. Малката Борислава тежи 3 килограма и е висока 51 сантиметра. Тя се родила в болница "Токуда", а появата й на бял свят била с планирано секцио. 

"Много ви благодаря за пожеланията, но няма да коментирам каквото и да било", каза и свекървата на Николета - шампионката по художествена гимнастика Мария Петрова.

Дядото, на когото е кръстено момиченцето - Борислав Михайлов, пък не си вдига телефона дори и за честитки. Единствено за него се знае, че като начало е приготвил златна паричка за момиченцето, както си е обичаят при изписването на женско чедо.

"Това бебе ще проговори преди майката и таткото", шегуват се привърженици на "сините", които с нетърпение очакват първите фотоси на малкото съкровище с мама и татко.

Раждането на четвъртото поколение левскарче в рода Михайлови вече е полято, след като таткото - вратарят Ники Михайлов, е почерпил всичките си съотборници на таен купон. На него са присъствали и приятели на екснационала ни по футбол, които също са донесли подаръци за малката.

Според близките на Николета заговорът за мълчание на близките й е основателен, тъй като тя има лош спомен от първото си раждане и отношението на медиите към него.

"Тогава се споделяше всичко най-подробно - от това какви са памперсите на първото й дете до здравословните й проблеми след самото раждане, които бяха изтипосвани пред обществото без съгласието на Николета.

Тогава Лозанова стана майка за първи път, а таткото беше Валери Божинов. Малката Никол вече е на 11 години. Само след по-малко от месец - на 4 април, детенцето ще стане на 12 години и отново ще го отпразнува по подобаващ начин.

Ни Ло и Ники се събраха отново през 2016-а и скоро след това заживяха заедно. Въпреки слуховете за техни раздели през годините се оказа, че двамата са един за друг по думите на близките до Николета. Тя дори си татуира имената на любимия й върху ребрата си.

За 35-годишния Ники Михайлов това е първо детенце. Той се разбира перфектно с Никол, въпреки, че не му е родна дъщеря.

Твърди се, че второто момиченце на семейство Михайлови е "направено" в Турция, когато Ни Ло и Ники били на почивка там.