Защо Маргарита Михнева крие внучето?

Ексклузивно
18:40 - 30 Октомври 2020
40404
Защо Маргарита Михнева крие внучето?

Устатата легенда на БНТ Маргарита Михнева стана баба за сефте на достолепните 68 години това лято, но упорито крие новината от всички, като дори не е почерпила за щастливото събитие в най-близкия си приятелски кръг. Странното поведение на култовата телевизионерка веднага породи куп слухове, като фрапантният е, че невръстното хлапе е... чернокожо и бабата се срамува да го афишира.

"Знам аз точно коя бабичка ги пуска фитили, все пак живеем врата до врата", енигматично коментира ситуацията журналистката. И се похвали, че благоверният на единствената й щерка Неда е мъж от сой, високообразован и от добро семейство.

Макар зетят да остава скрит за широката публика, Михнева твърди, че лично й е дошъл на крака в София да иска ръката на щерка й, както и да се запознае с бившия й съпруг Петър Михнев - таткото на Неда. Двамата с известния соц плейбой и приятел на Иван Славков са разведени от десетилетия.

Маргарита и Петър на изписването на Неда от родилното

В последните години Маргарита дели времето си между България и Женева, където живее при дъщеря си Неда. В Швейцария щерката преподава в най-престижния местен колеж – „Льо Розе”, но сега Михнева е притеснена, че покрай пандемията от коронавирус може да остане без работа. Това била и една от причините младата жена да избере този момент, за да забременее и да бъде под защитата на местните социални закони. Роденото на 21 август момиченце се казва Леона-Магарита, кръстено на зодията и на баба си.

У нас Михнева взема солидна рента от огромен апартамент на жълтите павета, точно срещу сградата на Народното събрание и е в състояние дори да помага финансово на младото семейство.