Защо мъжът на Райна Караянева крие бебето?

Бившата на Башар Рахал обяви в национален ефир, че бащата на детето й е лекар – много добър ортопед

Нещо за четене
17:53 - 22 Юли 2024
12978
Защо мъжът на Райна Караянева крие бебето?

Макар да не казва името му, Райна Караянева най-после призна за ортопеда, който разведе миналата година. Бившата на Башар Рахал обяви в национален ефир, че бащата на детето й е лекар – много добър ортопед и допълни, че бебето се казва Стефан. Очевидно отрочето носи името на баща си – Стефан Церовски, който е син на бившата кметица на Перник Вяра Церовска. Странното в случая обаче е, че таткото и бабата на детето се държат в публичното пространство така, сякаш то изобщо не съществува.

„Всичко беше планирано, много се радвахме на този факт, не сме се вживявали с процеса“, така накратко и без кой знае какви емоции Райна Караянева разказа за своята бременност, която мина напълно незабелязано в светските среди. Набедената за актриса бивша жена на Башар Рахал, която се кани да става и журналистка, казала на бащата, че очаква бебе, веднага след като разбрала за това, но не чрез домашен тест за бременност, а с кръвна проба. Тя не е правила специални изненади, а направо му изпратила резултати от кръвни тестове, тъй като тестовете за бременност, които се правят в домашни условия, не били достоверни.

„Лекар е. Много добър ортопед, поне няма да водя детето при други ортопеди“ -това е оскъдната информация, която даде родилката за мъжа до себе си в интервю за „Преди обед“ по Би Ти Ви. И тъй като беше съобщено, че бебето се казва Стефан, стана повече от ясно, че татко му е ортопедът Стефан Церовски, който има малка дъщеричка от своя колежка, с която се ожениха преди няколко години. Любопитно, че в публичната информация на неговата официална фейсбук страница има снимки на момиченцето, но не и на неговото новородено братче. Същото е и с майка му – бившата кметица на Перник, която също е лекарка. Тя е публикувала снимки на внучка си, както и снимки от сватбата на сина си с вече бившата снаха, но няма нито дума за новородения й внук, нито за новата жена в живота на наследника й.

Иначе Райна твърди, че разчита и на двете баби да гледат бебето, когато й се налагало да го остави заради някаква работа. Тя смятала да продължава да работи, въпреки че детето е само на няколко дни, а точно в какво се състои работата й, не стана ясно. Обясни, че се занимава с лекари, и даже един от тях, който е турчин, спрял да работи с нея, когато разбрал, че е бременна. С Церовски също се запознала покрай работата си, Запознал ги общ приятел и от задача на задача се появило бебе.

Минала през манекенството, актьорската работа и продуцентството, Караянева в момента е проектожурналистка. Предала е дипломната си работа във Факултета по журналистика на Софийския университет няколко дни след като родила. Това стана на Петровден – 29 юни. Проектът, с който ще се дипломира, е филм за зараждането на чалгата. Освен това се трудела и по проект за сериал.

Как никой не е забелязал, че е бременна, преди да роди? Явно не е личало много заради крехката й физика. Дори големият й син, който е 10-годишен, не бил забелязал. Съобщила му го чак когато била в 7-иямесец, а той се ядосал: „Казах ти, че искам куче, а ти – бебе! Какво ще го правим това бебе?“. Но постепенно свиквал с братчето.

На целия този фон с новороденото бебе е любопитно, че бившата съпруга на Церовски продължава да се подписва с неговата фамилия.