Защо момите ходят по пижами на среща с Евгени?

Светлана Гущерова се рекламира на аванта в „Ергенът”

Нещо за четене
14:25 - 06 Април 2023
4811
Защо момите ходят по пижами на среща с Евгени?

Светлана Гущерова се е уредила с мощна реклама в най-пиковия час на Би Ти Ви. Бившата еротична моделка е подарила от пижамите, които шие, на част от участничките в риалити предаването „Ергенът”, пише „Уикенд”. Момите ходят на срещите си с пианиста наконтени в спалното облекло на Гущерова.

Не е ясно как блондинката е разбрала кои ще участват в шоуто, за да им предложи да носят одеждите в замяна на някой лев. Или пенсионираната плеймейтка е с връзки в шоуто и са й казали кои ще са кандидатките за сърцето на Евгени Генчев, а тя се е свързала с тях, или приятелките на Светлана са взели пижамите и вътре са ги подарили на девойките, които да ги носят.

Валерия отиде на среща по пижама

Припомняме, че 19-годишната Теодора, която бе изхвърлена позорно от шоуто, работи като бавачка при семейство Гущерови. Елисавета също е дългогодишна приятелка на многодетната майка. Възможно е и тя да е посредникът, който е оборудвал кандидатките за слава с одежди. В социалните мрежи се шегуват, че Валерия и Айлин избраха да отидат по спално облекло на индивидуалните си срещи с Евгени. Напусналите Кристина и Теодора също носеха от нейните пижами в шоуто, но не отидоха с тях на среща. Тъмнокосата бавачка си тръгна твърде рано от шоуто и може би заради това нямаше възможност да се накипри с одеждите за сън.

Айлин също се накипри със спално бельо за виждането си с Евгени

„Толкова ли нямат дрехи, че нахлузиха пижами. Малко е смешно, но правят яка реклама на Гущерова”, коментират фенове на риалити шоуто.

Светлана дори споделя снимки от „Ергенът”, когато момичетата са облечени в одеждите, които шие. Пижамите й вървят на цени 140 - 180 лв., като блондинката често се хвали, че бизнесът й върви отлично и няма да фалира.

„Обожавам да нося пижами. Нямам дрехи за вкъщи, имам си само пижами. Доста съм дейна и затова реших, че трябва да правя нещо, което обичам и ми харесва“, заяви преди време Гущерова, която гледа да има някакъв бизнес, който да й носи приходи, ако Християн я зареже и се разведат. За момента блондинката се рекламира доста успешно в шоуто, и то за без пари. В телевизионния праймтайм цените за минута промотиране на даден продукт са повече от солени, а хитрушата се е уредила с реклама на аванта.