Защо се разделиха Мария и Рачков?

Ти искаш да ме чуеш, но не ме слушаш. То така е от едно време, ние затова..., загатна красавицата за причината за края на връзката им

Нещо за четене
17:05 - 07 Октомври 2024
1707
Защо се разделиха Мария и Рачков?

"Ти си най-доброто от моето минало!" Това каза Димитър Рачков по време на последния епизод на "Пееш или лъжеш" към Мария Игнатова, която участва в предаването. А това, което се случи между двамата още в самото начало, прикова вниманието.

Двамата водещи, които дълги години бяха и двойка, се разцелуваха на старта на епизода на шоуто и веднага коментарите заваляха като из ведро в социалните мрежи.

"Имаме ли право, защото си бракувана", попита Рачков и добави: "За мен винаги е била отворена книга по квантова физика на китайски".

"Мария винаги е имала вкус", продължи със словоизлиянията Рачков, а думите му веднага провокираха продуцентът Андрей Арнаудов да се пошегува така: "Имала е вкус някога, сега вече го е изгубила", а шегата, както става ясно, е по повод факта, че Мария се омъжи за журналиста Ивайло Цветков-Нойзи.

Докато обсъждаха с певицата Тони Димитрова кой от участниците пее и кой не, Рачков се провикна, че иска да чуе мнението на Мария. "Фамилията същата ли е", пита той Игнатова.

"Ти искаш да ме чуеш, но не ме слушаш. То така е от едно време, ние затова...", загатна красавицата за причината за раздялата им. 

"Мария много обича да я лъжат", контрира я Рачков.

"Мария много пъти е била лъгана", коментира Андрей Арнаудов.

"Решението съм го взела преди има-няма 5 години", коментира Игнатова връзките си. А Рачков завърши със: "Още тръпна и чакам".