Защо се разведе Митака от "София ден и нощ"?

"Нещата между нас с Джулия не се получиха, не сме се карали", признава Кристиян Кирилов

Нещо за четене
21:56 - 15 Май 2023
16520
Защо се разведе Митака от "София ден и нощ"?

Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на Нова телевизия "София ден и нощ", се раздели с жена си - фолкпевицата Джулия. Двамата са в процес на развод от есента на миналата година, научи Lupa.bg. 

Подписването през 2019 г.

Според запознати, и Кристиян, и Джулия имат нови половинки. Певицата е щастлива в обятията на заможен бизнесмен, а Кирилов има връзка с 20-годишна столичанка.

Припомняме, че през 2019-а Кристиян Кирилов и Джулия сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а гости бяха куп светски лица. Впечатление прави, че двамата вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи. За края на отношенията им обаче вина няма трети човек.

"Няма нито друга жена, нито друг мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път", каза Кристиан и допълни: "Не търсете под вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя - с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек. Просто нещата между нас не се получиха".

Кристиян вече пъчи мускули без съпругата си Джулия