Защо се развежда Венци Венц?

Съпругата на рапъра не му дава да вижда сина им Ноа

Топ
17:33 - 25 Юли 2023
5921
Защо се развежда Венци Венц?

Рапърът Венци Венц потвърди, че се развежда със съпругата си Мая. „Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже „Не съм щастлив”, ти се демотивираш”, разказа рапърът.

Той стана баща за втори път миналия август, след като красивата му съпруга роди момченце. През 2021-ва двамата вдигнаха тайна сватба, а към днешна дата те вече не са щастливо семейство, както изглеждаха доскоро, а са взели решение да се разведат, пише в. "Уикенд".

„Нашите проблеми си ги имаше, те не са дошли отведнъж. Имало е скандали, грозни сцени. Това не е любовта. С ръка на сърцето казвам, че съм бил верен на тази жена, а тя до последно не можа да преодолее страховете си. Клиповете бяха проблем, да. Последната песен с Диляна Попова - също. Нарани ме с думите си. Ти си такъв, онакъв... Аз никога не съм разбирал защо хората сочат другите. Романтична душа съм, искам да накарам любимата да се чувства по най-добрия начин, да получи най-добрия секс, да види най-добрата картина, да чуе най-хубавата песен, която съм написал за нея. Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти”, коментира Венци. И допълни, че е сгрешил, тъй като се е опитвал да се промени заради Мая. „Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм. Аз съм романтична душа, искам да дам всичко на жената до мен”, поясни той.

Двамата с Мая са разделени от 3 месеца, като певецът иска да забрави ужасните детайли около скандалите и раздорите им. Според негови приятели тя не спирала да го обижда и му казала ужасни думи, които много го наранили.

„Беше дълъг процес, а аз не помня детайлите. Ако тя беше тук сега, щеше да го разкаже в детайли от нейната гледна точка. В последния ни разговор отпреди няколко седмици чух изречения, които не искам да споделям, защото са обидни и деструктивни. Белезите си ги оставям навсякъде по кожата. Тази година съм сложил цели три. Надеждата ми е името на най-малката ми рожба - вълна, за да е винаги на вълната на успеха и на живота. Останалите олицетворяват болката” - призна в интервю изпълнителят.

Венци Венц се оплака, че Мая не му дава да вижда сина им Ноа, който в момента тя отглежда сама. Позволява единствено на майката на дуетната половинка на Павел да общува с внучето си.

„Колкото до детето - то расте в любов, добре е, майка ми беше онзи ден при него. С все още съпругата ми сме си обещали, че за всичко на този свят може да имаме разногласия, освен за детето си, защото той има нужда от майка и от баща. Не емоцията трябва да диктува поведението ни, ние сме тези, които диктуваме на емоциите си. Нарича се емоционална интелигентност - това да знаеш какво означават чувствата и да можеш да ги управляваш”, допълни артистичният хип-хоп певец, който разголи душата си и призна, че като ученик е продавал трева и така е печелел доста допълнителни пари. Рапърът не скри, че е употребявал марихуана и почти всички видове наркотици, които смята за по-безопасни от алкохола. Твърди, че сега е спрял, но според хора от музикалния бизнес това не отговаря на истината – пушел марихуана почти всеки ден.

„Бях ученик, в градинката продавахме трева. Беше един хубав бум на тази доста по-безопасна алтернатива на най-големия наркотик - алкохола. Седяхме, пиехме, в един момент почувствах, че влизам в някакво състояние, без да съм пил, без да съм взимал нищо. Все едно времето спря, зацикли. Не знам какво стана, до ден днешен не мога да си го обясня. Съзнанието ми влезе в някакъв цветен тунел, видях се отгоре как седя на пейката и си държа главата. Нямах тяло, нямах его, нищо. Вярвам, че нищо в тази вселена не се губи като енергия. Затова искам някой ден, когато си отида от този свят, близките ми да не плачат за мен, да си сипят златна текила и силна музика, и да знаят, че нищо не приключва на тази земя”, заяви дуетната половинка на Павел, като не навлезе в подробности дали и сега употребява дрога. Последователите му предполагат, че от време на време се черпи с някоя цигара марихуана или линия кокаин.

Дуетната му половинка Павел също е признавал за проблемите си с наркотиците. Голяма семейна трагедия го тласка към забранените вещества, които му помагали да притъпи болката. През 2010 г. татуираният рапър губи баща си и с това започват бунтарските му години. Изпълнителят на „Добър живот“ се отдава на алкохол и наркотици, благодарение на които забравя за болката. „Правиш това от глупост, но когато взимаш дрога, не го осъзнаваш“, лаконичен е той. Намерил е обаче правилните хора в живота си, които навреме го измъкват от погубване. Днес Павел гледа да стои далеч от дрогата и да бачка здраво.