Защо се скараха Галин и племенницата на Галена?

Младата певица няма мъж до себе си и призна, че получава много неприлични предложения

Нещо за четене
11:58 - 22 Юли 2024
3739
Защо се скараха Галин и племенницата на Галена?

Младата попфолк певица Доника, която е племенница на Галена, вече не е част от лейбъла Алфа Мюзик. Това разкри самата тя в онлайн интервю, като призна и какво е довело до разрива във взаимоотношенията й с продуцента Галин.

“Вече не съм от “Алфа Мюзик”. Реших да се самопродуцирам. Нито те ми дадоха това, което аз искам, нито аз на тях” – заяви младата попфолк надежда в NAYcast.

Оказва се, че Галин е прекратил договорните отношения помежду им. Разривът е настъпил заради дуетната песен на Мирела и Симона. Песента е била купена от Галена, след което Галин е дал повече пари и я е купил.

Макар че само преди няколко години направи пробив в попфолка, Доника вече е била част от три лейбъла – първоначално стартира в компанията на Оцко – Хит Микс Мюзик, после акостира за кратко при Меди в Мега Стар, а не след дълго премина в лейбъла на Галин – Алфа Мюзик.

“Аз с Меди нямам никаква комуникация. Не знам какво си е мислил, не знам какво е искал да ми каже, защото аз разбрах, че този човек не го познавам всъщност. За работата си в различните музикални компании родственицата на Галена казва: “Бях подценявана винаги, не само от тях, но и от другите компании, в които бях. Хората много ме сравняват с Галена и явно искат аз да съм тя, но аз съм много различен човек”.

Певицата признава, че за да реализира последния си хит, който е трио с Галена и Азис, това й е струвало близо 100 хил. лева, като е била подпомогната от родителите си.

По думите й няма мъж до себе си и постоянно получавала неприлични предложения в мрежата. “Нямам гадже, сама съм! Свободна жена съм от скоро!” – заявява певицата и обяснява още, че всички й предлагат едно и също: “Защо един не дойде да каже: Айде, вземам те, да си направим семейство, не знам си какво… А те всичките с парите си… Ама какво да ги правя тези пари?!”