Защо свекървите мразят Емануела?

 Фолк певицата постоянно се забърква в драми с мъже

Нещо за четене
09:10 - 12 Март 2024
10021
Защо свекървите мразят Емануела?

Вероятно няма фен на Емануела, който да не знае, че истинското име на певицата е Емилия Цветкова. Започва кариерата си преди 18 години, когато е едва на 25. През 2006 г. подписва договор с музикална компания „Ара Мюзик“. Дебютният й албум излиза на пазара през май 2008 г. Албумът носи заглавието на първият й хит – „Запознай я с мен“. Още тогава певицата вади няколко популярни песни и става разпознаваема. Медиите започват да я канят, а тя не спира да разказва как на 18 години е била зарязана пред олтара от тогавашния си годеник. За творчески псевдоним Емилия си избира Емануела – на името на прочутата нимфоманка от френския еротичен филм от края на 70-те години на миналия век, взривил страстите и у нас веднага след 10 ноември.

„Много бях влюбена в едно момче. Когато се запознах с него, бях на 16 години. Излизахме, беше много сериозен, подаряваше ми рози, романтични истории. Той е 2 години по-голям от мен. Голяма любов! Явно всеки път, при всяка връзка, човек си мисли, че това е голямата любов, но... Уж, решихме да се женим, после да сме заедно, след това да не сме и докато се чудим, дойде и денят на сватбата. Всичко беше организирано, а той просто не дойде. Обади ми се и каза, че е катастрофирал. В 12 часа ни беше подписването. Има поверие, че когато младоженицът те види с някакъв аксесоар от сватбения тоалет, няма да се омъжиш. При мен май така стана, защото той дойде първо във фризьорския салон и ме видя. Много не вярвам в такива неща, но все пак... Той след това трябваше да се преоблече и да се върне, но се обади в 2 часа и ме излъга, че е катастрофирал. Оказа се, че майка му го е заключила в стаята и не му е дала да се ожени за мен. Няколко месеца след това родих. Оженихме се все пак, но без сватба и рокля. Всъщност облякох сватбената си рокля за фотосесия и след няколко часа я съблякох. Просто постоях няколко часа с нея, това е” – разказва за първите си любовни трепети Емануела.

Брюнетката с първата си булчинска рокля

Към музиката пък Емануела започва да се увлича още по времето, когато баба й я е люлеела в люлката, защото тогава й е пускала различни песни. И така въпреки че впоследствие родителите й искали тя да се занимава с медицина, Емануела все пак избрала да се яви на музикален конкурс. След това майка й и баба й спират да й говорят за цели 4 години, както става ясно от самата изпълнителка в редица интервюта.

Бракът на изпълнителката от лекия жанр и младоженецът беглец изкарал само 9 месеца. „През цялото време имахме скандали, не бяхме точно като семейство. Накрая прецених, че за детето ми не е добре да расте в такава обстановка. Негативизъм, караници и т.н. Реших, че е по-добре да го гледам сама, отколкото да расте в нервна среда” – така е взела решението за раздяла хитовата певица. Бащата на сина й Христо забравил за съществуването му. Днес младежът е на 24 години и не иска да е известен – умишлено страни от медиите, притеснен от скандалната слава на майка си, а за възпитанието и отглеждането си е благодарен на баба си и дядо си по майчина линия. От страна на баща си не общува с никого. За разлика от други наследници на чалга певици, Ицо не се забърква в скандали, не печели пари от наркотици и трафик на бежанци.

След първия си провален брак изпълнителката не спира да вярва в любовта. Тя се залюбва със сина на продуцента си Денис Касъмов. Връзката й с младежа също е бурна, дори се заговори за сватба през 2011 г. Но този път тя избяга от олтара и дори се усъмни в мъжествеността на Денис. И той едва ли иска да си спомня този период, като вече е семеен и се радва на наследници.

„Да, признавам си, наистина паднах много ниско с тази връзка. Никога не съм обичала Денис. Може би само в началото. Но не смеех да се разделим, за да не пострада кариерата ми – както знаете, аз работя в музикалната компания на баща му. Това за сватбата бяха негови болни фантазии. Да не съм луда да се женя за него. Моите приятелки се шегуваха, че той ми е жена. Аз се грижех за Денис като мъж в семейството. За последно казвам, че това момченце е затворена страница в моя живот. Едно жълто петно, което ще избледнее и изчезне съвсем от съзнанието ми”, казва за Денис Емануела, която му е кака с 10 години.

След това фаталната красавица имаше връзка с пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, но бизнесменът отрече, че има общо с нея. Тя пък гордо заявяваше, че го е зарязала. Истината е, че са имали кратка секс афера, но Слави не гледал сериозно на звездата на фолка и заради това и отрича да е имал връзка с нея. „Спаха няколко пъти заедно и Емануела реши, че имат връзка. Той я отряза и тя започна да говори глупости по медиите” – коментират запознати с отношенията им.

„В началото бях много влюбена, но за кратко. Оказа се, че съм допуснала грешка. Той е най-големият селянин”, отсече синеоката красавица по адрес на Транспорта и за пореден път показа острия си език спрямо бившите си.

Следващият в списъка е Никола Стоянов. С него певицата за залюби през 2012 година и набързо се омъжи за него. Тогава двамата просто се подписаха в ритуалната зала, без да дават пищни почерпки, а за втори път се венчаха пролетта на следващата година в предаването „Къртицата”.

Въпреки двуразовото празнуване обаче бракът им просъществува едва 4 месеца. Приятелите на Никола са на мнение, че основната причина да се разделят все пак са не постоянните купони и нощният живот на Емануела, а фактът, че тя категорично отказва да му роди дете. За него това била цел №1, тъй като се чувствал готов да стане татко и от доста време навивал певицата. Категоричните й откази и заканата, че повече никога няма да ражда, явно са охладили чувствата му към нея. Въпреки това не Никола, а Емануела е подала документите за развода първа, защото искала час по-скоро да затвори тази неприятна страница от живота си и да е отново свободна. Днес той е щастлив, спокоен и по никакъв начин не иска да си спомня за времето, прекарано с нея.

След развода Емануела спази традицията и започна да го „храни” по интервюта. Тя го обвини, че постоянно пиел, изневерявал й и понякога губел контрол. Разбира се, титулова го и като гей. „Опитах се да правя нещо против себе си, заради което се наложи да пия антидепресанти. Ако бях останала с него, трябваше просто да съм на хапчета цял живот. По-добре да родя от донор, отколкото да родя от идиот! Да има хубави гени, да бъде по-красив, силен, така ще е много по-добре”, коментира преди време поредната раздяла Емануела.

Следващият в списъка бе синът на олигарха Динко Динев – Димитър. Там драмата беше още по-голяма. Двамата се залюбиха, певицата набързо забременя от младока, който също като предишните й връзки беше значително по-млад от нея. Изпълнителката роди и започнаха още по-големите проблеми. Двамата бяха заедно, после се разделяха, той ту я биеше, ту се обичаха безумно. Емануела дори започна открито да го обвинява, че е малтретирал сина им, а ден след това сама отрече информацията. Настоящата блондинка ту казва, че Динев е голямата й любов, ту го плюе.

С Димитър Динев

След милионерът дойде ред и на Мартин Николов – Елвиса, който зрителите познават и от последния сезон на „Игри на волята“. Любовта между певицата и бизнесмена беше бурна, на приливи и отливи. Не липсваха скандали, но все пак двамата изкараха заедно 5 години. На изпроводяк танцуващата в „Денсинг Старс“ звезда го нарече „безработен пияница с психични отклонения“. Мартин не отвърна на бившата си и нито веднъж не я нарече с груби думи пред медиите и в своите интервюта.

През годините Емануела следва един и същи сценарий, само сменя главните герои в лицето на мъжете. Поне следващият й любим може да бъде подготвен какво го чака след раздялата им, същото, което е и при другите връзка на царицата на скандала. В момента фолк звездата има отношения с партньора си в „Денсинг Старс” Иван Карастоянов.