Защо Златка не кръсти сина си Златко?

Плеймейтката роди с грим, фризура, маникюр и диаманти на пръста си

Ексклузивно
18:00 - 04 Май 2023
31900
Защо Златка не кръсти сина си Златко?

Вчера на бял свят се появи дългоочакваното бебе на Златка Райкова, което имахме чувството, че носи в утробата си поне 2 години. Тя дари със син приятеля си Карен. Няма да ви изненадаме, ако ви кажем, че бебето се казва... Карен.

"Минутата, в която те взех в ръцете ми. Добре дошъл в живота ни, Каренчо мой. Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги заедно, ангелче мое. Благодаря на д-р Нели Димова и на целия екип на болницата. Благодаря и на д-р Анна Богданова", написа развълнуваната майка.

Златка има син от бившия си годеник Благой Георгиев, като мъникът носи името Благой Благой Георгиев-младши. Джизъса и силиконката се разделиха в началото на 2022 година, а малко по-късно плеймейтката забременя от новия си годеник. Вторият син на изкусителката се казва Карен Карен Хачатрян-младши. В социалните мрежи се шегуват, че децата имат общо име - младши. Явно красавицата кръщава отрочетата си с имената на татковците им, за да не забрави кое от кого е.

Lupa.bg видя, че последователите на Златка се чудят дали плеймейтката няма да има трети син, който най-после да носи нейното име - Златко.

"Би било чудесно да си имаш едни малък Златко. Все пак майката най-много заслужава да си кръсти детето на нея, а не на някакви мъже, с които се разделяш след 2-3 години" - съветва я почитателка. 

По традиция, създадена от куп други известни майка, Златка роди с грим, фризура, маникюр и диаманти на пръста си.