Заслужила ли си е боя Мара Отварачката?

Изпълнителката на „Спомен“ стана 40 кг от тормоза на Миро Дзвера над нея

Нещо за четене
18:00 - 27 Март 2023
39163
Заслужила ли си е боя Мара Отварачката?

От няколко дни всички медии гърмят с новината за побоя над фолк дивата Мария, за който първо Lupa.bg писа. Ужасният кютек над крехкото миньонче е широко коментиран. Докато едни обвиняват побойника Мирослав Соколов, който е съпруг на заралийката, други се радват, че „така й се падало и най-после си го е получила“. Защитниците на второто мнение са изключително много и не малка част от тях жени. Жени, които едва ли някога са ставали жертва на домашно насилие, но се радват, че Мария е набита.

Това не е първият побой над брюнетката, която поне 4 пъти е усещала тежките юмруци на едрия си мъж.

Мария си похапва, но не може да качи от тормоза над нея

Откакто е с Дзвера изпълнителката на „Спомен“ тежи 40 кг. Много от почитателите й смятаха, че е толкова слаба заради диети, които спазва, но всъщност е залиняла от тормоз.

„Не ми е жал за Мария! Седи и търпи да я бият в името на финансово благополучие“ – коментира млада жена, но не се замисля дали фолкаджийката не стои с Мирослав от страх, както твърдят близки до звездата на фолка пред Lupa.bg.

Ако я е заплашил, че ще й се случи нещо ако го напусне? Или се страхува да го зареже заради дъщеря си Марая, защото лихварят я заплашва, че дтето й ще пострада. Предстои заралийката да каже цялата истина, ако посмее. 

„Щом й е опрял пистолет в главата и я заплашва, че ще я убие, то работата е сериозна. Никой не помисли, че Мария може би иска да се раздели с него, но не смее от страх. Има много такива жени и причината не е винаги е в парите. Бедните също пият, бият и заплашват, че ще те убият, а някои убиват и без заплахи, както Евгения Владимирова, чието тяло беше открито в куфар край Перник. Не е редно да виним Мария без да знаем дали не я е тормозил системно и тя не е можела да се спаси, разбира се, може и да й харесва тази токсична връзка" - коментираха психолози пред пред Lupa.bg.

Няма две мнения по въпроса, че никой не заслужава да търпи насилие. Още по-грозно е да упражняваш силата на юмруците си над физически по-слаб човек от теб.