Здравенякът Румен Спецов показа мускули - запорира Левски

Спорт
16:15 - 21 Април 2022
6148
Здравенякът Румен Спецов показа мускули - запорира Левски

Нови сиви облаци надвиснаха на "Герена" ден преди важния за сините реванш с Лудогорец - на Левски е наложен запор от НАП. Сините са нарушили споразумението с приходната агенция, което е отвързало ръцете на Румен Спецов.

Левски спечели първата среща за Купата в Разград с 3:2, а утре трябва да довърши започнатото. Но не винаги всичко е цветя и рози в живота - оказа се, че май от "Тодорини кукли" послъгват, след като преди време заявиха, че всичко е точно и нямат задължения, но още тогава от НАП контрираха, че те не са изрядни и водят преговори с клуба за разсрочено плащане.

Данъчният с големите мускули: кой е Румен Спецов? | Клуб 'Z'

Преди седмица треньорът на сините Станимир Стоилов обяви изненадващо, че иска да напусне и призна, че в клуба има големи проблеми, най-вече от финансово естество, което се потвърждава и сега, колкото и това да се прикрива от шефовете Иво Ивков и Наско Сираков, които постоянно твърдят обратното.

"Към 20 април 2022 г. няма постъпвало искане от клуба за сключване на ново споразумение за разсрочване на дълга, респективно няма действащо разрешение в тази посока. Към настоящия момент издаденото през 2019 г. разрешение за разсрочване на публичните задължения на ПФК "Левски" АД не е в сила, тъй като не са изпълнени условията по същото, а именно формирани са нови задължения и не внесени изцяло дължимите вноски съгласно утвърдения погасителен план", заявиха от НАП, цитирани от "Дневник".