Зейнеб излезе по майчинство

Репортерката на Гала заряза работат си в „На кафе”

През ключалката
12:10 - 03 Октомври 2019
4584
Зейнеб излезе по майчинство

Репортерката от предаването „На кафе” – Зейнеб Маджурова, заряза работата си в предаването, както и блога, който водеше в интернет и се отдаде на майчинството. Красивата туркиня очаква дете от дългогодишния си приятел Стоян Балевски и още от юни спря да се изявява в социалните мрежи и не особено активна. Тя не се появи и в новия сезон на "На кафе", забеляза Lupa.bg.

Според наши източници, бургазлийката от турски произход е в края на шестия месец от своята бременност и в началото на зимата ще дари милионерския наследник с дъщеря. Зизу, както я наричат близките, не се е появявала в ефира на Нова тв още от пролетта, когато е разбрала, че е заченала.

Блондинката си е взела дълъг отпуск и въобще не мисли за работа. Тя се е отдала само на бебето, което носи в утробата си и с което ще си осигури старините. Маджурова е заченала на остров Пукет. С приятеля й бяха там в края на март, а след това репортерката на Гала излезе от светлините на прожекторите. Очаква се бебето да се появи на бял свят в началото на декември, а за име бъдещите родители все още не са мислили, издават запознати.