Зейнеб ли ще смени Деси Стоянова?

Нещо за четене
13:59 - 19 Август 2024
2232
Зейнеб ли ще смени Деси Стоянова?

Зейнеб Маджурова се явява като препъни камъка по пътя на Натали Трифонова за наследница на овакантеното от Деси Стоянова място в „Преди обед“.

Запознати припомнят, че отпускът по майчинство на туркинята вече е изтекъл и тя ще се върне обратно на работа в bTV. Предвид факта, че бившите й колеги от „Тази сутрин“ не я искат, остава „Преди обед“. Припомняме, че преди раждането на близначките й София и Василиа, Зейнеб водеше доста спорна откъм рейтинг и качества рубрика в „Тази сутрин“ и ходеше на работа само в петък. Участието й бе около 15-20 минути в края на блока, където канеше избрани по лично усмотрение гости за интервюта. Още от първото й появяване в ефир, зрителите на медията скочиха, че мястото й не е там, тъй като не носеше никаква добавена стойност на предаването.

На това бързо бе сложен край – Зейнеб слезе от екрана след раждането на двете й дъщери. Сега наближава времето, в което майчинството й изтича – децата й се родиха през 2022 г. и това лято стават на две години. Макар Маджурова да отказва да разкрие точната дата, на която са дошли на бял свят, вероятно от суеверие, мълвата носи, че това се е случило през август. Следователно се очаква тя да се върне отново на екран през септември. Назначилият я навремето Антон Хекимян вече не работи в телевизията, но Зейнеб едва ли ще бъде уволнена, най-малкото защото законът я пази, докато дечурлигата й станат на 3 години.

В същото време обаче медията не е длъжна да я върне на старото й работно място в „Тази сутрин“. По всяка вероятност ръководството ще мисли за нови задължения, които да й бъдат възложени, за да оправдае заплатата си. Очакванията са, че тя ще е една от кандидатките, които ще се явят на кастинга за мястото на Деси Стоянова в „Преди обед“, макар че едва ли ще й е удобно да ходи ежедневно на работа с две деца на по 2 години и кака, която още няма 5. Припомняме, че това бе и причината, поради която напусна „На кафе“ навремето, макар тогава да имаше само една дъщеря, а сега проблемът е троен, тъй като децата й вече са три.
Въпреки това туркинята искала да си пробва силите в „Преди обед“ и не крие, че обича телевизията, и работата пред камерите й липсва. Преди време редуцирала изявите си заради майчинството, но с идеята, че това няма да продължи вечно. Към днешна дата вече се блазнела от възможността да бъде отново звезда в популярно лайфстайл предаване и най-после да наеме гледачки, които да й помагат в отглеждането на челядта.

Както е известно за момента фаворитка за мястото е Натали Трифонова, но Зейнеб не възнамерява да се дава без бой и донякъде се вписва в профила на Деси Стоянова, която също е майка и съвместява задълженията си в телевизията с грижите за децата си. Зрителите обаче винаги са възприемали туркинята по-скоро като глезла и богата галеница на съдбата, отколкото като работещо момиче като Деси Стоянова. Поради тази причина зрителите вероятно трудно биха могли да видят в нея достойна наследница на Деси.