Зейнеп от „Домът” се разведе за 5 минути

Бракът на Демет Йоздемир издържа рекордно кратко време

Нещо за четене
13:00 - 14 Май 2023
33166
Зейнеп от „Домът” се разведе за 5 минути

Демет Йоздемир отново е свободна да флиртува и излиза с мъже. Актрисата се разведе за има-няма 5 минути в Истанбулския градски съд.

Делото започна с едночасово закъснение, защото адвокатът на Огюзан Коч – вече бившия съпруг на тв звездата, не успя да дойде навреме. Когато юристът се появи, съдията даде ход и попита двете страни дали не са размислили. „Не, ваша чест, искаме да разтрогнете брака ни”, отговориха Демет и поп певецът. „Добре тогава, обявявам края на семейното ви съжителство”, обяви магистратът и удари с чукчето.

Демет Йоздемир и певецът Коч излизат от съда, след като току що са се развели. На снимката в колажа е първия им танц като семейство. Колажът е на турския в. "Сабах"

Съдебното решение ще бъде оформено като документ след няколко дни. Заинтересованите могат да получат копие от администрацията на съда.

Разводът на Йоздемир и Коч протече по бързата процедура, защото двамата се бяха разбрали предварително, че няма да предявяват финансови претенции един към друг, а парите от продажбата на семейната им къща ще бъдат разделени поравно. Спогодбата беше постигната навръх Рамазан Байрам.

Бракът на Демет и Огюзан издържа по-малко от година – рекордно кратък срок. Звездата от „Свободен дух”, „Ягодова любов” и „С Русия в сърцето” се омъжи за певеца Коч в края на миналия август. Сватбата беше в хотел край Босфора.