Зетят на Боби Михайлов аут за дербито с Лудогорец

Наказаха за един мач Живко Миланов заради скандала с агитката на Черно море

У нас
15:51 - 09 Април 2019
2269
Зетят на Боби Михайлов аут за дербито с Лудогорец

Капитанът на Левски Живко Миланов си изпати лошо заради скандала с варненската агитка след края на мача с Черно море (1:0). Зетят на футболния бос Борислав Михайлов бе наказан да не играе в следващия мач на сините, а в добавка го одрусаха с глоба 4000 лева.

Така лидерът на Левски ще пропусне предстоящото дерби с лидера в първенството Лудогорец. Сблъсъкът е възлов за сините, тъй като евентуална победа може да завърже отново интригата за титлата, като трите тима с мераци за първото място ще се съберат само в три точки разлика.

Санкцията идва по доклад на делегата на двубоя, който е забелязал непристойно поведение на футболиста спрямо варненските запалянковци. От видео кадри се потвърждава, че Миланов отправя неприлични жестове. Самият той се оправдал, че слушал обиди и клетви по негов адрес и семейството, но това не смекчи вината му пред дисципа на БФС.

С липсата на Миланов обаче положението със защитниците в лагера на Левски става критично. Наказани за мача са още двама бранители - бекът Луи Нганиони и централният Нуно Рейш. С травма от мача с Морето е новият бранител Седрик Унтоджи. Извън състава на Левски пък са Давид Яблонски и Милош Цветкович, които не се разбраха за нови договори с клуба.

Снимка: Lap.bg