Жалбоподателят Николай Веселинов: Лъжат ви и ви манипулират за стадиона

Имате доверие на ЦСКА?, пита кандидатът за кмет на "Красно село"

Спорт
16:59 - 24 Октомври 2023
3434
Жалбоподателят Николай Веселинов: Лъжат ви и ви манипулират за стадиона

Кандидатът за кмет на "Красно село" Николай Веселинов днес влезе в сградата на РДНСК. Той входира жалба, заради която реконструкцията на стадион "Българска армия" ще се забави за неопределено време.

Веселинов отговори на въпроси на "Топспорт", след което извика полиция.

Жалбоподателят дори заплаши медията със съд. Веселинов поиска от полицай да изземе записите от телефона на репортер.

Ето какво каза той:

"Следите ли ме? Дайте да вървим по пътя и ще си говорим. Вие колко сте компетентен, за да разберете ситуацията? Защо смятате, че преча за стадиона на ЦСКА? Жалбата ми е подадена в установен от закона срок. Защо смятате, че жалбата спира процеса? Така обявили от ЦСКА? И вие имате доверие на ЦСКА? Ами, ако те не са запознати и Ви манипулират?

Това е жалба от заинтересовано лице в установения срок. Ако не съм заинтересовано лице, защо смятате, че спирам процеса? Не спирам процеса. Само повтаряте едно и също като папагал. Твърдите неверни неща, не спирам процеса. Няма какво да си кажем. Вие твърдите, че е черно, аз твърдя, че е бяло.

Навличам си гнева на половин България? Опитвате се да стимулирате това, така ли? Какво очаквате да стане, когато пуснете това в Интернет? По-скоро очаквате да призовете някои хора нещо да правят.

Защо пък феновете да затворят София заради мен? Дали съм стимулиран от трета страна? Вие сега стимулиран ли сте от трета страна?

ЦСКА е велик отбор и има право на хубав и модерен стадион. Но има право да го получи по законов начин и ред. Всички институции са минати? Това не е точно така. Това е чисто нов обект. Кой Ви каза, че ще има реконструкция на стадиона? Коя част от съществуващия стадион ще бъде запазена? Защо се твърди, че е реконструкция, а не нов строеж?

Нищо не ми пречи този нов стадион. Процесът не е спрян от тази жалба. Приберете се вкъщи и четете. Кое не разбрахте? Кой не казва истината? Разбира се, че не съм стимулиран от трета страна. Това са клевети. Дали съм хазартно зависим? За спорт ли става дума или за хазарт? Как ще реализирам своите зависимости като подавам жалби? Вторият синод, "Герена" и така нататък... Никой не ме стимулира. Не съм зависим хазартно. Дали ще си оттегля жалбата или не е личен въпрос. Ще реша какво да правя. Аз не изнудвам ЦСКА. Аз не съм рекетьор. Рекетьори управляват държавата.

Вие сте от "Топспорт"? Ще приключим нашия разговор и ще се видим в съда".