Жълтата преса: Тен Хаг иска да разкара Роналдо

Нидерландският мениджър на Юнайтед е готов да удовлетвори желанието на португалеца да си тръгне

Актуални новини
11:59 - 17 Август 2022
1707
Жълтата преса: Тен Хаг иска да разкара Роналдо

Търпението на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг към суперзвездата Кристиано Роналдо е изтекло и той е готов да се раздели с нападателя. С подобни заглавия излизат днес спортните страници на три от вестниците в Англия - “Сън”, “Мирър” и “Дейли Стар”.

Междувременно, явно предусетил днешните информации в местната преса, снощи самият Роналдо публикува любопитен статус в Инстаграм, в който категорично да не се вярва на материалиите на медиите.

Португалецът призна, че си води тефтер през последните няколко месеца, в който има само 5 верни от общо 100 новини за него, и обяви, че скоро ще разкрие истината в специално интервю.

Според “Сън” Тен Хаг вече е готов да удовлетвори желанието на Кристиано да напусне клуба, като изданието припомня своя информация, че част от съотборниците му са ядосани заради опитите на играча да си тръгне.

Оттам добавят, че мениджърът първоначално се надявал, че поведението на нападателя ще се промени и затова го е пуснал като титуляр срещу Брентфорд.

Също така се отчита как след загубата с 0:4 във въпросния мач португалецът напуска бесен терена без дори да се доближи до нидерландския специалист, който също не му обръща внимание.

Проблемът пред Юнайтед обаче е, че все още не са получили нито едно предложение за Роналдо. Клубът също така няма намерение да прекрати договора му и да го пусне да си отиде за без пари.

Агентът на футболиста - Жорже Мендеш, заявил пред ръководството, че вече е получил оферта от неназован отбор, който очаквал да разбере каква е цената на португалеца. На “Олд Трафорд” обаче отказали да назоват такава.

По този начин бъдещето на CR7 остава неясно две седмици преди затварянето на трансферния прозорец.