Жана Бергендорф пред Lupa.bg: Изплатиха ми до стотинка 250-те бона от "Национална лотария"

Изповеди
18:20 - 30 Януари 2020
35010
Жана Бергендорф пред Lupa.bg: Изплатиха ми до стотинка 250-те бона от "Национална лотария"

Кълна се, изплатиха ми до стотинка всичките 250 000 лева, които спечелих от "Националната лотария" през лятото. Това заяви пред Lupa.bg певицата Жана Бергендорф, която се появи в предаването, водено от актьора Захари Бахаров, месец по-късно - през септември, щастливо прегърнала чека за четвърт милион лева.

Изпълнителката на "Самурай" бе не скри изненадата си от данните на прокуратурата, според които лотарийната игра е използвана подставени лица, за да се рекламира и че обвинението не е открило данни за милионерите, охотно позиращи пред камерите през последните години, току що "изтъркали" печеливши билети за грандиозни суми. 

Бергендорф не беше наясно и кой държи "Националната лотария". "Според мен искат да ударят бизнеса на човека, защото му завиждат", коментира певицата. И добави, че и към днешна дата продължава да си купува билети с логото на компанията на получилия 7 обвинения олигарх Васил Божков.

"Даже предпочитам, вместо да дам 5-6 лева за едно уиски в бара, да си купя талонче и да си пусна филм вкъщи", добави бившата участничка в "Евровизия". Признава обаче, че самата тя не е вярвала до последно, че е горда собственичка на 250 000 лева, докато не ги видяла изплатени. Гласовитата дама казва, че е решила за какво ще ги похарчи, но отказва да сподели в ефир. "Късметът ходи при заслужилите", обаче заключава тя.