Жана Бергендорф: Психиатри ми помогнаха да се справя с дрогата!

Изповеди
12:27 - 08 Май 2020
2341
Жана Бергендорф: Психиатри ми помогнаха да се справя с дрогата!

Жана Бергендорф заяви, че завинаги е скъсала с наркотиците и даже има желание да помага на наркомани, защото те нямало как да се справят сами. Певицата призна, че на 31 години си е позволила да приеме такива субстанции, но в момента била чиста.

Скандалната изпълнителка иска да направи кампания за наркозависими и техните близки с цел да се повиши информираността на обществото.

“Искам да направя кампания, която да помага на такива хора, които са имали трудност с различни субстанции… Защото аз самата като човек, който е минал през този път знам колко е трудно наистина да се бориш с тези лоши навици. Много ми се иска да получа подкрепата на още други хора като мен, за да можем да направим нещо красиво и да помогнем. Борбата е жестока и трудна. На всеки, който минава по този път му пожелавам успех. Тепърва тя ще се стартира. На мен ми помогнаха психиатри, доктори…Помощта е абсолютно важна, особено когато идва от медицинско лице. Сам човек не може да се справи с нещо такова…", призна Жана в “Шоуто на Николаос Цитиридис”.

"Само едно нещо искам да кажа на хората, които съдят – аз едно време съдех така моите приятели в квартала и много от тях за съжаление вече не са между живите. Има една поговорка – никога не е късно да станеш за резил. Това е истина и смятам, че хората трябва да бъдат малко по-отворени към този тип проблеми, които имат други около тях и че трябва да ги подкрепят, защото ако не е семейството, не са приятелите, тези които наистина те оценяват и те обичат… Ти без тях не можеш”, допълни изпълнителката на "Самурай'.