Жасмина от „Сделка или не“ се напомпа с още силикон

Родната красавица е милионерска съпруга и горда майка на цели 3 момичета и едно момче

Нещо за четене
16:51 - 16 Септември 2024
2592
Жасмина от „Сделка или не“ се напомпа с още силикон

Жасмина Маджид, по-известна като Жаси от „Сделка или не”, роди четвърто дете преди година и май е напомпала още по-голям бюст след последното си раждане. Родната красавица е милионерска съпруга и горда майка на цели 3 момичета и едно момче. Тя и мъжът й, сириецът Ариф Маджид, са заедно от близо 10 години.

39-годишната блондинка започна с тунинга още преди години. Тя смени изцяло лицето си – коригира нос, скули, брадичка, устни. От доста години има силиконов бюст, който май е подпълнила с още по-големи импланти. Видимо циците на блондинката са огромни.

Жасмина започва кариерата си на модел през 1999 г. Малко след това идва и първата й изявява по Би Ти Ви в предаването на Къци Вапцаров „Риск печели, риск губи“ като „момиче на късмета“. След това е поканена като втори водещ в „Сделка или не“. На следващата година Жасмина вече се изявява като водещ в „Колелото на късмета“. В момента хубавицата се занимава с четирите си деца и подкаста си в интернет, където кани предимно лекари и раздава здравни съвети.