Желязната вдовица отмъщава на Арената във „Фермата“

Изтеглихте късата клечка! Аз съм тук, за да играя - заяви Лилия

Нещо за четене
23:10 - 20 Септември 2023
6474
Желязната вдовица отмъщава на Арената във „Фермата“

Вдовица с три деца, калена в битките с живота, излиза на Арената във „Фермата“. Лилия е решена да отмъсти за отбора си „Канатица“, който преживя десетки унизителни загуби от конкурентния „Елбетица“ и е принуден да живее при мизерни условия в „ада“.

„Изтеглихте късата клечка! Аз съм тук, за да играя. Чувствам се много уверена. Каквото и да става, няма да се предам. Ще се бия докрай. Време е да направим обрат и да завъртим колелото“, отсече тя, след като от „Елбетица“ я номинира за дуелист с учителката Теодора и земеделеца Георги. В понеделник те ще се изправят срещу трима представители на вражеския тим, ще се опитат да сложат точка на черната серия от загуби и да си върнат самочувствието.   

Самата Лилия Ел Абани, която е от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ, не веднъж е била на дъното, но винаги е успявала да изплува. Среща голямата си любов, либиец, когато тя е на 18, а той - на 19. Първоначално родителите й са против връзката им и те трябва да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново изпитание - избухва война и дните им се превръщат в ад. Успяват да се измъкнат от него и се отправят към САЩ. Когато животът им се подрежда, идва най-голямото изпитание - ракът. Съпругът й не успява да спечели битката с него и издъхва на 39 години.

„Когато той умираше, имах чувството, че умирам с него. Останах сама с три деца. По онова време имах само 300 долара в джоба, но създадох собствена автокъща и им построих дом. Аз съм много силна жена и мога да се боря наравно с мъжете, но понякога се изморявам да бъда мъж“, казва 43-годишната Лилия.