Жена говори с Бога по време на кома

Преди да се роди, човек знае с какви проблеми ще се сблъска, казва американка

Мистика
23:30 - 10 Октомври 2022
8667
Жена говори с Бога по време на кома

52-годишната Пени Витброд от Кентъки, САЩ, се разболяла тежко, имала затруднения с преглъщането и дишането и синът й я завел в болница. Там за известно време изпаднла в кома, по време на която говорила с Бог, съобщава Daily Star.

Витброд твърди, че в един момент душата й напуснала тялото и тя осъзнала: „Времето тук на Земята и там е различно“. Жената твърди, че видяла ярка светлина и след това духът на баба й внезапно се появил да я утеши, като й казал да „запази спокойствие“.

След това Пени се изправила лице в лице с Бог. Разказвала му гневно за трудностите и скърбите, с които тя и нейното семейство се сблъсквали в живота. Според Витброд Бог й казал, че страданието в този свят ще бъде възнаградено в отвъдния живот и тя се почувствала умиротворена.

„Много се радвам, че има някой и не съм сама“, казва, след като се събужда от комата. Пени се примирила със страданието в живота. Споделя, че помолила Бог да не забравя разговора с него, когато бъде върната към живота, защото ще се почувства без надежда, ако се върне без спомен.

Жената твърди, че когато се събудила, моментално била излекувана.

„Създадени сме да вървим напред, да преодоляваме трудностите и да споделяме доброта“, казва Пени Витброд и разкрива, че най-големият урок, който е научила, е, че „земните удобства нямат същата стойност в отвъдния живот. Трудностите и борбата дават плодове“.

Тя казва, че всеки човек има шанс да избере семейството си и какви житейски уроци иска да научи, преди да дойде на този свят. Преди да се роди, човек знае с какви проблеми ще се сблъска.