Жена иска да е кон (ВИДЕО)

Айла от Норвегия галопира на четири крака и прескача препятствия

Новини
19:16 - 09 Юни 2019
9931
Жена иска да е кон (ВИДЕО)

Айла Кирстин от Норвегия е наречена Жената-кон заради необикновената й способност да се придвижва в галоп на четири крака. Младата жена разказва пред списание „Инсайдер“, че от малка мечтае да е животно, а не човек.

Първоначално Айла искала да е куче, но в последствие се сприятелява с коне, започва да се грижи за тях и да имитира техния ход. От видеото става ясно, че Айла отлично галопира, като дори прескача препятствия съвсем като кон. Конският й ход е дотолкова достоверен, че много от милионите интернет потребители, които гледат изпълненията й, се съмняват, че става въпрос за някаква видео мистификация, а не за реалност.

Айла не обръща внимание на коментарите по свой адрес. Тя се хвали, че дланите на ръцете и ходилата й са загрубели достатъчно и тя вече спокойно може да препуска като кон боса, без това да й причинява каквато и да е болка. В обикновения живот Айла Кирстин ходи на два крака, но най-много от всичко се стреми колкото се може по-дълго да се прави на кон и да препуска в градината на дома си.