Жената на Бисер Михайлов не помни нищо!

Новини
15:34 - 13 Октомври 2023
3759
Жената на Бисер Михайлов не помни нищо!

Съпругата на пернишкия прокукор Бисер Михайлов - Биляна Михайлова, която беше пребита късно снощи от мъжа си, твърдяла, че станалото между тях е битов конфликт. Тя вече е разпитвана като свидетел, съобщи зам.-градският прокурор Христо Кръстев. Михайлова обаче не съдействала на разследващите, обяснила, че не помни нищо.

Тази сутрин бе обявено, че Михайлов е задържан за 72 часа заради побой над съпругата му. Софийска градска прокуратура (СГП) ръководи разследване за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие.

Двамата били спокойни, но след това започнал вербален конфликт, който прераснал във физически. По време на разправията те били сами в стаята, а сигналът е подаден от дъщеря им, която видяла майка си в безсъзнание на пода.

Биляна Михайлова не си спомняла дали сама не е паднала. По тялото на прокурора пък имало една драскотина, но не е изяснено още дали тя му е причинена от съпругата или той се е самонаранил. Това изясни градският прокурор на София Илияна Кирилова.

Тепърва прокуратурата ще изяснява и чрез разпит на свидетели дали жената на прокурора е била жертва на насилие и преди. Предстои на прокурор Бисер Михайлов да му бъде повдигнато обвинение за причиняване на средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Това ще стане в следващите часове, обвинението вече е изготвено, а магистратът не е давал обясние.

Няма засега данни за употреба на алкохол или наркотици.