Жената на Криско: Машина съм, мога да отгледам още 5-6 деца

Нещо за четене
11:22 - 12 Май 2022
3191
Жената на Криско: Машина съм, мога да отгледам още 5-6 деца

Цвети на Криско се обясни в любов на габровеца. Топлите думи, придружени с техни общи снимки още веднъж потвърждават, че двамата са изгладили противоречията си.

Двамата изживяха драматична, но необяснима раздяла веднага след раждането на второ си дете, припомня Хотнюз. Момченцето и до днес не е показано в обществото за разлика от щерката Амая, която му е кака. По Нова година обаче родителите намериха път един към друг и вече почти пет месеца отново са заедно.

"Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето дете! Като минеш през две породени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6", разкрива Цвети бъдещите си планове на многодетна майка

Брюнетката посвещава времето си изцяло на Амая и Даниел. Тя не крие, че на моменти майчинството й тежи, особено в моментите, когато няма помощници. Това обаче не я отказва да мечтае за увеличаване на децата в семейството. Криско не разполага с особено много време, което свободно да може да посвети на децата. Рапърът се старае да помага с каквото може на жена си и да я отменя, но основната му цел е да подсигури бъдещето на отрочетата си. Криско не се спира и поема нонстоп участия из цяла България.