Жената на Милен Цветков се изповяда: Бяхме две същества с общо тяло

Нещо за четене
13:59 - 21 Май 2020
19498
Жената на Милен Цветков се изповяда: Бяхме две същества с общо тяло

Последната жена на Милен Цветков се изповяда в социалната мрежа. Нумероложката Милена Иванова изля мъката си и все още не може да се съвземе от тежката загуба на любимия си човек.

„Бяхме сключили безмълвен договор. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах. Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, но, уви. Безсмислено е. Бяхме като двама души, водени от едно и също желание, като двама индивиди с един-единствен ум, като две същества с общо тяло.

Изведнъж настъпи самота, тревога, тишина... Дали не е претърпял злополука, докато разсеяно съм гледала встрани? Страхът, че се е изгубил, и тревогата, че е в беда, отстъпват пред друго чувство. Ами ако е решил да продължи пътуването без мен? След известно време осъзнавам, че колкото и да го чакам, той никога няма да се върне. Поне не на това място.

Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, но той като че ли се е превърнал в блато. На няколко метра пред мен се простира кално тресавище. Безброй локви и глинести участъци сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и опасна... Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите... скоро ще оросят пътеката...“, пише във фейсбук съсипаната Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след смъртта на Милен.

Припомняме, че двамата се запознаха след като Милен е поканил нумероложката да гостува в неговото предаване и така започва любовта им.