Жената на Мохамед Али сменяла пелените на Анджелина Джоли

Халия Али гледала бебето, докато боксьорът и Джон Войт обикаляли кръчмите

Изповеди
22:55 - 10 Август 2021
11717
Жената на Мохамед Али сменяла пелените на Анджелина Джоли

Жената на Мохамед Али сменяла пелените на Анджелина Джоли. Халия Али гледала бъдещата холувидска зведза, докато боксовата легенда и бащата на актрисата - великият Джон Войт, излизали по барове.

В ексклузивно интервю за „Сън” Халия Али, бивша съпруга на боксьора, твърди, че славата променила Мохамед и оттогава той често започнал да сваля други жени.

 Дори твърди, че докато били женени, те често ходили в дома на носителя на Оскар Джон Войт, като двамата после излизали, а тя оставала да се грижи за невръстната Анджелина заедно с майка ѝ Марчелин Бертран, и да ѝ сменят памперсите.

„Помагах на Марчелин в грижите за дъщеря ѝ, защото тя ми беше една от най-добрите приятелки. Обаче след като тя се разведе с Джон, повече не видях Анджелина”, разказва Халия.

„Много искам отново да я видя. Майка ѝ ми разказва много за нея, преди да почине през 2007 г. от рак. Иначе нямам какво толкова да кажа за баща ѝ. Джон излизаше често с Али и двамата сваляха най-различни жени. Поради тази причина искам да си замълча”, допълва тя.

Марчелин и Джон се разделят през 1976 г. след само пет години брак и две години по-късно официално се развеждат.

Превод от в. „Сън”