Жени Калканджиева пред Lupa.bg: Арестуваха Тачо!

Стефан Манов е в ареста на Шесто РПУ, забил тупаница на досаден съсед

Изповеди
15:00 - 18 Април 2020
26812
Жени Калканджиева пред Lupa.bg: Арестуваха Тачо!

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”, призна „Мис България” Жени Калканджиева ексклузивно пред репортер на Lupa.bg.

Една от най-красивите българки обаче подчерта, че не е присъствала на каубойското парти. „Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”, обясни миската.

Според наши източници съседът, който опитал юмрука на Тачо, е пришълец в кооперацията, където живеел при доста по-възрастната си любовница. Мъжът създавал проблеми на целия вход, но до вчера се разминавал безнаказано за своеволията си.

„Живее тук от около 3 месеца, за това време успя да се скара с всички съседи. Важно е да се каже, че по време на карантината сприхавият комшия обитава жилище, в което не е адресно регистриран. Въпреки това се дърля с всички, все нещо не му е наред. Е, вчера Тачо му намести чакрите, но сега дреме в килията на Шесто РПУ”, доволен е друг съкооператор на Жени и Тачо.

„По-рано днес ми звъня дознателка да ме разпитва, после щяла да докладва на прокурор. Опасявам се, че може да го оставят под ключ до вторник, до първия работен ден след Великден”, кахърна е Калканджиева.